Denenmiş Yemek Tarifleri,Fotograflar,Gezi Ve Hayatımdan Seçmeler
8 Şubat 2011 Salı
Hellim Peynirli Biber Kızartması
Malzemeler:
10 adet çarliston biber
250 gr. rendelenmiş hellim peyniri
Maydanoz
Kızartmak İçin Pane Malzemesi:
1 yumurta
1 çaybardağı un
1 çaybardağı galeta unu
1 çaybardağı mısır unu
Kızartmak için Yonca Ayçiçek Yağı
Hazırlanışı:
Çarliston Biberler 3 dakika kaynamış suyın içine atılarak bekletilir. Suyunu süzüp kuruması beklenir. Biberler ortasından kesilir. Çekirdekleri temizlenir, rendelenmiş peynir ve maydanoz karışımı ile doldurulur. Biberler önce una,daha sonra iyice çırpılmış yumurtaya ve son olarak mısır unu ve galeta unu karışımına bulanarak kızgın yağda kızartılır. Afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
6 yorum:
eline sağlık...
Tarife bayildimmm. Kahvaltilarda enfes olur. Uzerine de bir domates sosu olsa... Mmmm:) Ellerinize saglik. Sevgilerimle
cute post!!
love your style...=)
congratulations!!!
xoxo
...Ve suyundan da konularak afiyetle yenir:))))Meloşum sen naaptın güzelim yaa? Bu nasıl bir lezzettir kimbilir..Ellerine sağlık canım..
mmmmmm leziz.bol yağdamı kızartacağız acaba
Merhaba eline sağlık harika bir ara sıcak tarifi bayıldım sevgiler...
Yorum Gönder