12 Nisan 2014 Cumartesi

Kremalı Mantarlı Makarna

Parmesan Kremalı Mantarlı Tavuklu Makarna




Malzemeler:

1 Paket Rigotoni Makarna

250 gr.Tavuk Göğsü

500 gr.Mantar

1 çay bardağı Taze Krema

100 gr.Parmesan Peyniri

Zeytinyağı

Tuz

Hazırlanışı:

Makarnamız 1 litre suda az tuz eklenerek haşlanır.Çok haşlamayınız biraz diri kalsın.Ve Suyu Süzülür.

Diğer taraftan Önce Julyen usulu kesilmiş tavuklarımız vok tavada yagsız olarak sotelenir.

Başka bir tavada çok az sıvı yağda suyu çektirilene kadar ince mantarlarımız sotelenir.Tuz ilave edilir.

Sotelenen mantarımızın üzerine pişmiş tavuk etleri ilave edilir.Biraz sotelendikten sonra kremamız ilave edilir.Kısık ateşte tüm karışım kaynadıktan sonra haşlanmış süzülmüş makarnalarımız karışıma ilave edilir ve karıştırılır.Servis tabağına alınır.Üzerine rendelenmiş parmesan peyniri bolca eklenerek sıcak olarak servis edilir.Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok: