Bir sıkma tormasına hamur koyulur.Ve yağlı kağıt serili tepsiye cevizden küçük parçalar konulur...Gerçi ben sıkma torbasıyla güzel sonuç elde edemedim pek.Kaşıkla koysam daha iyi olurdu eminim :) Bidahaki sefere artık :)
Buarada Profitorol hamurun içine konulacak kremayı hazırlayalım...2 kahve fincanı şeker,2 yemek kaşığı un,2 yemek kaşığı nişasta,2 yumurta,1 paket vanilya iyice karıştırılır..
Pişen kremamız :)
Kremamızın Üzerine 2 adet biraz ballanmaya yüz tutmuş muz ekledim...
Bu arada ben kremaları hazırlarken 160 derece 40 dk pişti ve kabardı profitorol hamurlarım.Yanlız kurusun iyice pişsin ve fırın kapağı hemen açılmasın yoksa söner profitorol hamurları...en aşağı piştikten sonra 30 dk.beklenmeli ve fırın kapağı açılmamalı...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder