Denenmiş Yemek Tarifleri,Fotograflar,Gezi Ve Hayatımdan Seçmeler
15 Kasım 2011 Salı
Sarımsaklı Tavuk Butları
MALZEMELER
4 ad. tavuk butu
6-8 diş sarımsak
Köri (Hint baharatı)
Acı toz kırmızı biber
Ayçicek yağı
Küçük Patatesler
HAZIRLANIŞI
Tavuk butlarını yıkayın ve kurulayın.Butların her yerini iyice köri, kırmızı toz ve biber ile ovalayın. Sarımsak dişlerini soyun, ikiye bölün ve ince dilimlere kesin. Tavuk butlarının derilerini diklatlice geriye sıyırın ve sarımsakları deri altına yerleştirerek deriyi kapatın. Bir tepsiyi sıvı yağ ile yağladıktan sonra tavuk butlarını içine yerleştirin. Yanına soyulmuş küçük patatesleri bütün bütün koyun.Önceden ısıtılmış 200 derece fırında takribi 1 saat pişirin. Hemen sıcak olarak servis yapın.Afiyet Olsun..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
6 yorum:
Canımmm ellerine sağlık enfes görü
nüyor sevgiler.
Süper tam bana göre baharatlı ve sarımsaklı bayılırım ellerinize sağlık.Sevgiler
ellerine sağlık tavuk tam benlik olmuş.
Bakıda ne hoş görünüyor.
Sevgiler:)
Nar gibi kızarmış nefiss görünüyor.
Ellerine sağlık.
Sevgiler.
Biz sık sık zevkle tüketiyoruz zaten.
Ellerine sağlık
Sevgiler
Yorum Gönder