Malzemeler;
1 Adet Temizlenmiş Kereviz
2 Adet Havuç
200 gr.
Yonca Mayonez
200 gr.
Yörsan Yoğurt
Çok Az Tuz
Süslemek için;
Maydanoz,Dereotu Veya Nane
Hazırlanışı;
Havuç ve Kereviz rendelenir.
Yoğurt ve Mayonez tuz ilave edilerek çırpılır.
Üzerine Havuç ve Kereviz rendeleri dahil edilerek mayonezli sos ile karıştırılır.
Servis Tabağına Alınarak Süslenerek Servis Edilir.Afiyet olsun..
1 yorum:
Salataaaaaaaaaaaa...
Olmazsa olmazın neli olursa olsun kaşıklarım hiç dinlemem...
Eeee senınkınıde kaşıklamadan olur mu olmaz elbetde kaşığımı alıp gelıyorum..
Sevgilerle.
Yorum Gönder