30 Ocak 2010 Cumartesi

Zeytinyağlı Konserve Taze Fasulye Yapılışı


Her zaman söylediğim gibi çoğu zaman pratik yemekler yapmayı severim.Pasta Börek türü ile uğraşmayı sevsemde yemek türlerinde hızlı olmayı tercih ederim..
Evde olmama rağmen vaktim çok olmuyor.Eee benim olmuyorsa çalışan bayanlar ne yapsın?
Onlar için 15 dakikada sofraya koyabilecekleri bir yemek tarifi vereceğim..Sıcak Yemek Her sofranın istenilen öğesi..Penguen Taze Fasulye Ve Yonca Domates Rendesinden yardım aldım bunun için..
İtiraf etmeliyim ki Penguen Taze Fasulye Konservesinin kavanozunu açtığımda güzel taze bir koku ile karşılaştım..
Yonca Domates Rendesi ise Yaz Domatesi gibi Hem güzel kokulu hemde kıpkırmızı ve domates tadını aldığımız lezzette idi..Kesinlikle tavsiye ediyorum.Çorbalardada kullanıyorum.

Evet..
Yemeğim 15 dk.içinde hazırdı..
Sofrayı bekleyenler için bu durum çok güzel oldu :)

Malzemeler;

2 Kavanoz Penguen Taze Fasulye Konservesi
2 su bardağı Yonca Domates Rendesi
4-5 adet Arpacık Soğan
2 su bardağı su
2 diş sarımsak
1 çay kaşığı tuz
Zeytinyağı

Hazırlanışı;

Arpacık soğan,sarımsak zeytinyağında sotelenir.Ardından Domates rendesi ve Suyu süzülmüş Taze Fasulye Konservesi yıkanarak tancereye ilave edilir.Üzerine su ve tuz ilave edilerek 15 dk pişirilir.Pulbiber ve Nane ile Servis edilebilir.Afiyet Olsun..

Hiç yorum yok: