Yoğurtlu Kabak Izgara Tarifi
Malzemeler:
2 Adet Kabak
Yoğurt
1 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
Hazırlanışı:
Kabaklar Alaca soyulur ve dilimlenir.Izgarada Yada Izgara yapabileceğiniz bir tava ıstıtılır ve kabaklar tavaya dizilir.Bir fırça yardımıyla 1 yemek kaşığı saf zeytinyağı kabakların hepsinin üzerine lezzet versin diye sürülür.Tersi çevirilir ve diğer ızgara olmuş kabakların ters tarafınada fırçayla sürülür.
Izgara olan kabakların üzerine çırpılmış yoğurt dökülür.Pulbiber karabiber arzuya göre eklenerek servis edilir. Afiyet Olsun..
1 yorum:
Kabak sulu bir sebze olduğu için ızgarası da lezzetli oluyor.Ellerinize sağlık,hafif ve sağlıklı :)
Yorum Gönder