29 Eylül 2008 Pazartesi

Kremşantili Tavuk Göğsülü Çikolata Damlalı Kemal Paşa Tatlısı



İlk önce kemalpaşaları bir güzel şerbetle pişirdim şişene kadar..Daha Sonra Tepsime Dizdim.Üzerine Yapmış oldugum tavukgöğsü muhallebisini döktüm.Üzerine Çikolata damlalarıo serptim sıcakken bu sayede üstüne döktüğüm kremşanti ile desen vermiş oldum hafif erdiği için çikolatalar.1 aket kremşantiyi çırptım döktüm çikolata damlalarının üzerine.Ve böyle bir şekil verdim alttan çıkan eriyen çikolatalarla.Renkli şekerlerle süsledim.Dünde Annemde yaptım nefis oldu tüm misafirler beğendi.Hatta tepsi bitti :) Afiyet Olsun.

Hiç yorum yok: