12 Ocak 2010 Salı

Akdeniz Yeşillikli Ton Balıklı Sandeviç

Geçen Gün Kahve Dünyasında Yediğim Sandeviç ekmek Çok hoşuma gitti..Hem Pratik Hem Sağlıklı Hemde Lezzetli..Bende Dışarıdan geldiğim bir gün bu sandeviçi denemeye karar verdim..Ve Aynı tadı tutturdum..Buyrun tarife..
Malzemeler;
Uno Tahıllı Çavdar Ekmeği (2 dilim)
80 gr.Dardanel Ton Balığı
3 yaprak Akdeniz Kıvırcığı
Penguen Mısır Konservesi
Penguen Kornişon Salatalık Turşusu
Hazırlanışı;
Uno çavdar ekmeğinin üzerine yıkanmış akdeniz kıvırcığı yerleştirilir.Üzerine 80 gr.lık 1 kutu yağı süzülmüş ton balığı sürülür.Daha sonra üzerine dilimlenmiş kornişon salatalık turşusu ve mısırlar konulur.Diğer ekmek dilimi üzerine konulur.Sandeviçiniz Hazırdır..Afiyet Olsun..

6 yorum:

Çalışkan Arı dedi ki...

uuuf ben bide üzerine ketçap mayonez sıkar, (ama bu sadviçi bir bütün ekmeğe yapar) afiyetle GÖTÜRÜRÜM :)))

Pembe Tatlar dedi ki...

görüntü aklımı başımdan aldı off off:D

kalpkurabiye dedi ki...

of of of bundan bitane yesem sanırım dopinglenmiş gibi olurumm

Esra dedi ki...

Öğle yemeği için gayet masum kalorisiz bir sandeviç olmuş,ellerine sağlık.

SeViL ( sevdalitatlar ) dedi ki...

Görüntü iştah acıcı ellerinize sağlık.

Mebrule dedi ki...

cok guzel hazirlamissin sandvici, ellerine saglik...

sevgiyle...