Sağolsun Eşim tam benim istediğim tarzda bir piliç yemeği yaptı bana..Benim gibi yağsız et sevenler için ideal..Biz sandeviç olarak tükettik..
Ayrıca bu menüyü hazırlamak sadece 15 dakika..Ve Çok Pratik..
Fotograflar Flaşsız ve Loş Akşam Işığında Çekildi..Umarım Beğenirsiniz :)
Malzemeler;
450 gr.CP Piliç Bonfile
2 yemek Kaşığı Yonca Mısırözü yağı
1 tatlı kaşığı Tuz
Servis Önerisi;
Kepek Ekmeği
Yonca Mayonez
Yonca Ketçap
Yonca Kornişon Turşusu
Piliç Bonfilelerimiz minik küpler halinde kuşbaşı olarak doğranır.Teflon tenceremize 2 yemek kaşığı sıvıyağ eklenerek piliç etlerimiz atılır.Ve harlı ateşte sürekli kavurarak pilic etlerimiz kavrulur.Etlerimiz kızarmaya başlayınca ocaktan alınır.Arzuya göre tabakta arzuya göre sandeviç olarak Mayonez,Ketçap ve Turşu eşliğinde tüketilebilir.Afiyet Olsun..
5 yorum:
geçmiş olsun... sandviç alternatifi olarak çok beğendim afiyet olsunnn...
geçmiş olsun. valla diyete başladım ne görsem canım çekiyor :) sandviç çok hoş. aslında diyete de uygun olabilir bu diye düşünmekteyim.
Ayşegül;
Alternatif olarak gerçekten güzel denemelisin..
Mimosa Cafe;
Diyetteyken yapabileceğin hem yağsız hem hafif bir menü
Geçmiş olsun. Sandeviç pek güzel görünüyor.
Teşekkürler Esmacım
Yorum Gönder