1 Şubat 2010 Pazartesi

Uskumru Tava

Malzemeler;

6 adet fileto Uskumru Balığı
1/2 Kase Söke Un
1/2 Kase Mısır Unu
Tuz

Kızartmak İçin ;

1 Su Bardağı Yonca Ayçiçek Yağı

Servis Önerisi:

Yonca Türlü Turşu


Hazırlanışı;

Balıklar Temizlenir ve bir tabak içersinde karıştırılan mısırunu,sökeun ve tuz'a arkalı önlü bulanır.Ve kızgın yağda kızartılır.Turşu,Salata,Soğan Ve Şalgam Suyu ile servis edilir.Afiyet Olsun..

2 yorum:

kalpkurabiye dedi ki...

canımm ellerine sağlık harikasın yine:)) hmm hmmmmmmmmm

http://www.lezzetibol.com dedi ki...

Canım kusura bakma yoğunluktan sana birtürlü dönemedim. Mimi aldım canım. En kısa zamanda cevaplayacağım.
Uskumru harika bende aynen böyle yaparım.
Ellerine sağlık canım
sevgiler