Malzemeler;
6 adet fileto Uskumru Balığı
1/2 Kase Söke Un
1/2 Kase Mısır Unu
Tuz
Kızartmak İçin ;
1 Su Bardağı Yonca Ayçiçek Yağı
Servis Önerisi:
Yonca Türlü Turşu
Hazırlanışı;
Balıklar Temizlenir ve bir tabak içersinde karıştırılan mısırunu,sökeun ve tuz'a arkalı önlü bulanır.Ve kızgın yağda kızartılır.Turşu,Salata,Soğan Ve Şalgam Suyu ile servis edilir.Afiyet Olsun..
2 yorum:
canımm ellerine sağlık harikasın yine:)) hmm hmmmmmmmmm
Canım kusura bakma yoğunluktan sana birtürlü dönemedim. Mimi aldım canım. En kısa zamanda cevaplayacağım.
Uskumru harika bende aynen böyle yaparım.
Ellerine sağlık canım
sevgiler
Yorum Gönder