Denenmiş Yemek Tarifleri,Fotograflar,Gezi Ve Hayatımdan Seçmeler
31 Ocak 2011 Pazartesi
Bitter Çikolatalı Kayısı
Malzemeler:
300 gr.Cklt Bitter Kuvertur Çikolata
30 adet Kayısı
Hindistancevizi
Hazırlanışı:
Bitter çikolata benmari usulü eritilir.Eriyen çikolatanın içerisine bir maşa yardımıyla kayısılar bandırılır.Bolca çikolata ile kaplanır.Yağlı kağıt'ın üzerine her yapılan çikolatalı kayısılar konulur.Arzu edilirse üzerine hindistan cevizi serpilir.Yağlı kağıt biraz sallanır ki çikolatalar düzgün şeklini bulsun.15 dk.yağlı kağıt üzerinde soğuması beklenir ve daha sonra buzdolabına alınır.Soğuduktan sonra ister sevdiklerinize,ister konuklarınıza ikram edebileceğiniz,ister ev ziyaretlerinizde hediye olarak ikram edilir..
Afiyet Olsun..
Türkiye'nin en büyük çikolata mağazası Çikolata Sepeti..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
1 yorum:
Ah Meloşum ah..Kayısıyı bile çikolataya daldırmışsın ya..Ne diyeyim canım, helal olsun. O artık kayısı değildir muhtemelen, başka bir şeydir:)) Kokoş bir şey olmuştur:)) Canım, şaka bir yana eminim nefistir, çikolata olur da olmaz mı..Ellerine sağlık..
Yorum Gönder