
Malzemeler:
1 kg.Patates
3 adet Havuç
250 gr.Bezelye
400 gr.Yonca Mayonez
3 yemek Kaşığı yoğurt
6 adet Yonca Kornişon turşu
1 Çay kaşığı dolusu Kotanyi Sarımsak Granül
Tuz
Hazırlanışı:
Patates ve Havuçlar küp küp doğranır.Ayrı ayrı Bezelye,Patates,Havuç tencerelerde dağılmayacak diri kalacak kadar haşlanır.(Suyuna hafif tuz koyabilirsiniz)Süzgeçte suyu süzülür.
3 yemek kaşığı yoğurt mayonez ile çırpılır.Tuz ve sarımsak granül ilave edilir.Ardından küp küp doğranmış kornişon turşu,haşlanmış bezelye,patates,havuç ilave edilerek ezilmeyecek şekilde karıştırılır.
Soğuk olarak dereotu ile süslenerek servis edilir.Afiyet Olsun..
1 yorum:
Meloşum, rus salatasına bayılırım..E sarmısağa da bayılırım..O halde bu ikisinin bi arada haline illa ki bayılacağım demek ki. Neffis..Ellerine sağlık canım..
Yorum Gönder