Malzemeler
· 100 gr sütlü veya bitter çikolata
· 1 Paket Vanilya
· 125 gr margarin
· Yarım su bardağı toz şeker
· 25 gr margarin
Alabildiği Kadar Un
Yapılışı
1. 1 Paket Margarin ,Yarım su bardağı Şeker,un ve Vanilyayı Karıştırıyoruz.Minik Toplar Halinde Fırın Tepsimize Diziyoruz.
2. Önceden Isıtılmış 170 Derecelik fırınımızda 10 dk pişiriyoruz.
3. Fırında Çıkardığımız minik topların ortalarına baş parmağımızla bastırıyoruz.Ve tekrar Fırına Veriyoruz.
4. İçi Yuvarlak olan kurabiyelerimiz 10 dkka daha fırında pişirip ( kenarları kahverengi olacak şekilde ) fırından çıkarıyoruz.
5. 100 gr çikolata ve 25 gr margarini benmari usulü eritip kurabiyelerimizin içindeki deliklere dökeriz.Ve Kurabiyemiz Servise Hazırdır.Afiyet Olsun.
Sibel arkadaşımıza yollamış oldugu tarif ve resimlerden dolayı teşekkür ederiz..
1 yorum:
Sadece margarin ve sekerle kurabiyemi olurmus ??
Yorum Gönder