Denenmiş Yemek Tarifleri,Fotograflar,Gezi Ve Hayatımdan Seçmeler
26 Ekim 2010 Salı
Hamsi Sofrası ( Hamsi Tava )
Kış Geldi Balık Sezonu Açıldı..
Tezgâhlarda Bol Bol Balık Bulmak Mümkün..
Hamsi Fiyatları ise şuan için çok iyi.. Kg.fiyatı 2-3 tl arasında değişmekte..
Dar Gelirli Aileler İçinde Çok Uygun oldu..
İnşallah bu yıl bereketli bir balık yılı olur..
Bizim evin balık tavalarını ve temizlik işlerini eşim yapar..
Et Balık Tavuk Gibi Temizlik işlerine pek girmem :) ezelden beri..
Sağolsun keyifle yapıyor.. Pratik Bir Sofra Kurduk geçen akşam..
Salata,Şalgam Suyu Ve Hamsi Tava..
Malzemeler:
1.5 kg. Hamsi
Mısır unu
YONCA Ayçiçek Yağı
Tuz
Hazırlanışı:
Balıklarımız temizlenir iyice yıkanır.Tuz mısır ununa katılır ve karıştırılır.Mısır unu bir tepsiye serilir ve hamsi balıklarımız una bulanır.Daha sonra kızgınyağda ters düz edilerek kızartılır.Afiyet olsun..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder