MALZEMELER:
1 kg. Piliç Göğüs Fileto
Sosu İçin:
500 gr.Mantar
2 sivri yeşil biber
1 adet soğan
1 Tatlı Kaşığı Biber Salçası
1 Yemek Kaşığı Yonca Domates Salçası
Kotanyi Deniz Tuzu
Kotanyi Değirmen Karabiber
Yonca Ayçiçek Yağı
Üzeri İçin :
200 gr. Rendelenmiş Kaşar Peyniri
Hazırlanışı:
Öncelikle Piliç Etlerimizi haşlayıp,Fırın tepsisine serelim.Derin Bir Tavaya yağ ilave edip küp küp doğranmış soğanları,biberleri ekleyip kavuralım..Daha sonra ince kıyılmış mantarlarımızı ilave edelim.Biraz kavrulduktan sonra biber ve domates salçalarını katıp tuz ve baharatını ekleyelim.Pişirdiğimiz sosu tavuk etlerinin üzerine yayalın ve önceden ısıtılmış 200 derece fırında Üzeri kızarana dek pişirelim.Fırından çıkarmadan 5 dakika önce tepsimizi çıkarıp,soslu tavuklarımızın üzerine kaşar rendesini serpelim ve tekrar fırına verelim.
Üzeri kızarmaya başladıktan sonra tepsimizi fırından alalım.Ve Sıcak olarak Servis Edelim.Afiyet Olsun..
2 yorum:
mis gibi olmuş.ellerine sağlık...
Mehtabım ellerine sağlık çok şık olmuş tam benlik:)
Yorum Gönder