30 Haziran 2009 Salı

Caprice Thermal Palace Hotel & Görünüm Ve Lezzetli Mutfağı - 2 -






Elmalı Tart







Muhteşem Kanepeler

Akşam Eğitimi
Cadde Cafe
Caprice Palace Giriş


Lobi

Lobi
Divan Cafe'den Görünüm..
Erkek Havuzu

Lobi

Kahvaltı Saati..Kruvasan Ve Domates Graten..
Kahvaltı Saati..Enfes Çeşitler..

Kuzu Çevirme
Etli Ekmek
Ustam İzmir Lokması Dökerken..

Kuzu Çevirme Ve İç Pilav


Keyifle Dinlendiğim Mekanlardan Divan Cafe..Çay,Kahve Ve İçecek Türleri & Kurabiye Pasta Servisleri Yapıyor.. Deniz Manzaralı Odalarda Wiriless Çekmekte..Ama Odasından çekmeyenler hiç üzülmesin lobide,cafede her yerde internet hizmetinden faydalanabilir..Bunun için yanınızda taşınabilir bilgisayarınızı götürmelisiniz..
Çayınızı yudumlarken denize karşı internet keyfi çok keyifli ve dinlendirici oluyor..(Not:Bende Götürdüm Notebook'umu ama o kadar güzellik arasında fazla giremedim.1 kaç defa odamda,bir defada cafe'de dinlenirken girdim.Yinede çok keyifliydi.Ayrıca iyiki götürmüşüm pc mi o kadar fotograf çekmişimki hafıza kartı dayanmadı hemen bilgisayarıma boşalttım :) )

Caprice Plaj..Mavi Bayraklı Plaj..Denizi Tertemiz..Suyun içindeki ayaklarınızı yada tertemiz kumları hatta balıkları bile görebilirsiniz..

Caprice İskele'den Görünüm

Osmanlı Cafe & Restaurant Giderken..
Osmanlı Cafe Otantik bir yapısı var..İnsanı dinlendiren bir mekan..Çay,Kahve,Ayran ve İçecekler,Nargile Ayrıca Ayvalık Tostu,Lahmacun,Balık Ekmek,İzmir Lokma Gibi Ücretsiz Servisleri Var..
Sadece Türk Kahvesi : 3 Ytl
Otelin En Sevilen Yerlerinden Biri..Şark Köşeleri,Ve Yerlerde minderler bulunmakta.Arzu Edilirse Yukarı kısmında masalar bulunmakta..

Tavuk Şiş Izgara

Kıymalı Pide

Ustamız..

Salata Çeşitleri


Doyuran (Bu Tatlının Adı doyuran.İçerisinde Cornflakes Bulunmakta)



4 yorum:

Unknown dedi ki...

Ama olmaz ki... Resimlere baka baka tatil öncesi tatilim geldi iste.... Uffff yemekler harika, otel harika.... Ellerine, makinene saglik arkadasim... Ayrica biraktigin nazik yorumun icin tesekkürler....
Sevgilerimle

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

Beğenmenize Çok Sevindim..Otel gerçekten harika.Mutlaka gidilmesi ve görülmesi gereken bir otel.Bende bunu karelendirmek istedim..
Gerçekten herşey bir Saray Konforunda idi..

Bahar dedi ki...

acaba ocak ayındada aynı konforu ve lezzetli tatları bulanbilirmiyiz sizce .Bana fikir verebilirmisiniz?

Ankara Hotels dedi ki...

Otelin kalitesi resimlerden belli.