Malzemeler :
200 gr. Pınar Labne
4 su bardağı süt
1 su bardağı irmik
8 yemek kaşığı toz şeker
1 paket vanilya
Hazırlanışı:
Tüm malzemeleri karıştırarak pişiriniz.Pişirdiğimiz Pudingi var ise çukur tart kalıbına dökünüz. ( Önceden kalıbı yada borcamı ıslatıp tepsinin suyunu dökebilirsiniz.Kalıbtan puding soğuduktan sonra kolay çıkması için )
Tüm malzemeleri karıştırarak pişiriniz.Pişirdiğimiz Pudingi var ise çukur tart kalıbına dökünüz. ( Önceden kalıbı yada borcamı ıslatıp tepsinin suyunu dökebilirsiniz.Kalıbtan puding soğuduktan sonra kolay çıkması için )
Buzdolabında 1 saat bekleterek soğutun ve servis tabağına pudingi ters çeviriniz,vişne sosunu üzerine dökünüz.Ve biraz daha buzdolabında dinlendirerek servis yapınız..
Vişne Sosu İçin:
3 su bardağı vişne suyuna;
1/2 bardağı şeker
3 yemek kaşığı mısır nişastasını karıştırarak kısık ateşte koyulaşana kadar pişirin.
Soğuduktan sonra irmik tatlısının üzerine dökün.Soğuk olarak servis edin..
Afiyet Olsun..
3 yorum:
Çok nefis görünüyor.
Bayılırım vişneli lezzetlere
Ellerine sağlık
ellerine sağlık bunu kesinlikle deniycem :)
ellerine saglik canim
cok nefis olmus.....
afiyet olsun...
Yorum Gönder