25 Aralık 2009 Cuma

Kalbini Sev,Değerini Bil Kampanyası



Az Önce Bana Gelen Bir Mail'i Paylaşıyorum Sizlerle..


Türkiye’de her yıl 207.000 kişinin kalp ve damar hastalıkları nedeniyle hayatını kaybetmesi gerçeğinden yola çıkarak Becel’in katkılarıyla “Kalbini Sev Değerini Bil” Kampanyasını başlattık. Bu kapsamda faaliyet gösteren www.kalbinisevdegerinibil.com sitesi için ünlü tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu Demet Evgar’dan destek alıyoruz. Site ziyaretçilerine interaktif olarak tepki veren Demet Evgar, kalp sağlıklarıyla ilgili yorumlarda bulunuyor.

http://www.kalbinisevdegerinibil.com/ ‘u ziyaret edenler, sitenin en önemli araçlarından biri olan testi çözerek kalp krizi geçirme risklerini hesaplayabiliyor. Yaş, cinsiyet, kolesterol, sigara kullanımı gibi toplamda 7 sorudan oluşan “10 yıl içinde kalp krizi geçirme riski testi”, ziyaretçilerimize kalpleri konusunda takip etmeleri gereken rotayı çiziyor. Bu sayede, tansiyon ve kolesterol gibi konularda ayrıntılı olarak bilgi sahibi olabiliyor.
Sizi de sitemizi ziyaret etmeye davet ediyoruz.

Saygılarımızla
Türk Kardiyoloji Derneği

http://www.kalbinisevdegerinibil.com/

1 yorum:

Suskun dedi ki...

Eğer kalbimizi görebilseydik ona nasıl davranırdık?:) sloganıyla ortaya çıkmış bilinçlendiren bi reklam bence. Paylaşımınız için teşekkürler..