Malzemeler;
Eti form Light müsli
7-8 dilim çikolatalı kakaolu kek (Bende damla çikolatalı kakaolu kek vardı onu kullandım)
1 Kutu Tikveşli Süt Kreması (Sıvı Krema)
Süt kreması ısıtılır ve içerisine çikolata ilave edilir.Eriyen çikolatalı ganaj kremanın içine kırılarak kek parçaları katılır.Ve iyice boca edilir.Daha sonra truf hamuru soğuması ve sertleşmesi için dolaba dinlenmesi için konur.Dolaptan çıkardıktan sonra içine çok ufak kırılmış beyoğlu çikolataları ilave edilerek karıştırılır.30 dk.dinlendikten sonra truff hamurundan ceviz büyüklüğünde parçalar alınır ve yuvarlanır.Yuvarlanan trufflar müsliye etrafı bulanır ve servis tabağına alınır.Afiyet Olsun..
Not:Kuvertur Bitter olduğu için ve kekimde kakaolu oldugu için yoğun bitter tadında trufflar oldu..Bitter sevenler için çok ideal bir tatlı..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder