6 Temmuz 2010 Salı

Kuruçeşme'de Bir Suna Dumankaya Günü

Muhteşem Bir Pazar Sabahında Sevgili Aylin'cimin Daveti Üzerine Kuruçeşme Lyche Restaurant'ta Gerçekleştirilecek Suna Dumankaya ile Doğal ve Pratik Güzellik Formüllerini konuşacağımız bir etkinlik yapılacaktı..

Ebrulimle beraber düştük Kuruçeşme yollarına.. Birde Giderken yol maceralarımız oldu çok eğlenceli :) Anlatmayayım şimdi :)
Mekana Vardığımızda Sevgili Suna Dumankaya Ve Aylincim bizi güleryüzü ve sıcakkanlılıkları ile tam bir ev sahibi gibi karşıladı bizleri.Derğerli Blogger arkadaşlarımda oradaydı.. Hepsini görmekten çok mutlu oldum.. Sevgili Dumankayanın Bilgilerinden faydalanmak için sabırsızlanıyorduk..
Önce Kahvaltılarımızı ettik daha sonra etkinlik ve sohbet mekanına çıktık.
Sevgili
Suna Dumankaya bize birbirinden güzel formüller verdi bize değişik maskeler uyguladı.. Çok keyifliydi tüm bayanlar maskeli bir halde dolaşıyorduk :)
Özellikle çok kolay hazırlanan ve cildi pürüzsüz yapan cilt soyma maskesine bayıldım..
Eee ilerleyen günlerde tarifler gelecek :)
Suna Dumankayanın sihirli elleri ve formülleri ile maskelendik bakımlandık mis gibi bir ciltte etkinliği bitirdik.. Bu güzel Etkinlik için tüm emeği geçenlere,Excel İletişim'e Aylincime ve Suna Hanım'a Teşekkür ederim..

Hee birde Sevgili Mutfakcinim Eebrulim çoook çok teşekkür ederim..Sabahın köründe kalkıp uzak yollardan gelip beni evimden alıp yerime bıraktığı için çok teşekkür ederim..


Birde çok önemli bir konu vardı arkadaşlar.. Suna dumankaya'nın formülleri hakikaten hem doğal hem zararsız maddelerden oluşuyor.Yeditepe Eczacılık Fakültesi iş birliği ile formüllerinden muhteşem ürünler üretmiş..
En pahalı kreme 95 tl düşünün..
Benzer ürünleri 400-500 tl civarında iken hem doğal formüllerle hazırlanmış koruyucu oranı düşük hemde fiyatları makul.. Ayrıca Türk Malı :)) Neden kendi ürünümüzü kullanmayalım ki.. En azından güvenilir olduğunu biliyoruz..
İnşallah bu ürünler dünyaya daha hızlı yayılır.. Suna dumankayanın toniği,kremleri,saç dökülmesine karşı şampuanları hepsi mükemmel.. Mutlaka deneyin derim..
Web sitesinden bu güzel ürünlerine ulaşabiliyoruz..
Güzel bir günün sonunda güzel karelerle veda ettik..
Yeniden görüşmek Dileğiyle..








http://www.sunadumankaya.com.tr/

9 yorum:

Damak Tadı dedi ki...

Sevgili Mehtap,çok güzel bir etkinlik gerçekleştirmişsiniz,sefanız olsun..


Suna Dumanka'ya yı 25 yıldır tanırım..Önceden Yeri Şaşkın'da idi,şimdi Caddebostan'da dır..Ürünleri iyidir,verimlidir..En güzeli sevgili Suna'nın sohbetidir..Sizler adına çok mutlu oldum..Sevgiler..

Nilgün Komar dedi ki...

şekerim ne güzel fotolar bunlar böyle.. ışıl ışıl.. içindeki güzellikler gibi.. sefanız olsun..

MAVİ TUTKU dedi ki...

Eminim tam siz bayanlar için süper denilecek bir gün olmuş.:)
Selamlar..

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

merhaba ...

öncelikle yazıma yorumunuz için teşekkür ederim .her ne kadar bloğcular için sevimli bir konu olmasa bile :)

bu etkinliğinizin geçtiği yer benim için çok özel...hep özel bir zamanda gitmek istediğim ve sitesindeki müziğe hayran kaldığım bir mekan :)

yorumlar içinse...kumanda panelinden olmuyor ...eğer yorumlarınızı email adresinede ayrıca yönlendirdiyseniz email adresinden olabiliyor ..ancak akşam üstü olabildi buda ...

ama yayınlansa bile ana sayfada sıfır yorum görünüyor..onu tıkladığınız zaman yorumlar okunuyor...

umarım sizinkide çözülür

sevgiler :)

Zeynep'in Evi dedi ki...

çok güzel bi gündü, görüşmek de çok güzeldi canım=)

lezzettabağı dedi ki...

Güzel bir etkinlik olmuş, Suna Dumankayayı televizyondan birkaç kez izleme fırsatım olmuştu reçeteleri yapılabilecek türden ve bence de denemeye değer hatta bazılarını uyguluyorum.. Bütün arkadaşların yüzündeki tebessümden etkinlikten duyulan mutluluk okunuyor.. Sevgiler..

mutfakcini dedi ki...

Harika bir gündü gerçekten :)Pamuk gibi olduk pamukkk :)

YeMeK vAkTi dedi ki...

yaa harika bir gün geçirmişsiniz yüzünüze kocaman gülümsemelerle:)

kandiliniz mübarek olsun bu arada bütün dularınız kabul olsun

Burcu Çalışkan dedi ki...

süper günden bolbol fotografla ayrıldık hepimiz ama en çok sen çektin sanırım baksana benim bile bir sürü fotografım var :)) saol canım