5 Nisan 2009 Pazar

Çikolatalı Piramit Üçgen Pasta


1 paket kakaolu pötübör bisküvi
1 paket sade pötübör bisküvi
1 litre süt
1 paket supangle
1 paket puding
Hindistancevizi
Hazırlanışı;
1 litre süt ile pudingve supangle karışımı pişirilir.Ve soğumaya bırakılır.
Bir tezgaha aliminyum folyo serilir.Üzerine Puding kremamızdan ince bir tabaka sürülür.
Üzerine eni 3 bisküvi uzunluğu 6 bisküvi olucak şekilde sade bisküviden dizilir.
Ardından üzerine kremamızdan süreriz.Daha sonra bu sefer aynı şekilde kakaolu biküviler dizilir.Tekrar krema sürülür ve en üst kata kalan bisküviler dizilir.Daha sonra en son kalan kremamız bisküvilerin üzerine yayılır.Ardından aliminyum folyonun 2 uc ve yanlarından tutarak kaldırılır.Ve pastamıza üçgen şekli verilir.Buzdolabında 1 gece dinlendirilir.Ve soğuk olarak servis edilir.Afiyet olsun..

Hiç yorum yok: