Malzemeler;
3 katlı Pastaban
Kremaları İçin;
1 poşet Dr.Outker Kremşanti
1 paket Dr.Outker Vişneli çikolatalı gourmet puding
1 paket Dr.Outker Vanilyalı Pasta Kreması
500 ml.Süt + 300 ml Süt
1 bardak Dondurulmuş Vişne
Hazırlanışı;
Puding ve 500 ml süt ile pişirilir.Soğumaya yakın 1 poşet kremşanti içine boşaltılır.İyice çırpılır.Diğer yandan 1.5 bardak süt ile pasta kreması çırpılır.
Pastabanın İlk katına Çikolatalı vişneli kremanın yarısı sürülür ve 1 avuç vişne serpilir.
2.katına ise vanilyalı krema sürülür ve 1 avuç vişnede onun üzerine serpilir.
En üst ve 3.kata çikolatalı vişneli kremanın kalan yarısı ile kaplanır.Vişne ve Kremşanti ile Süslenir..4-5 saat dinlendirimiş bir şekilde servis edilir..Afiyet Olsun..
Not : Bu sefer Kara Orman Pastasını pratik bir şekilde denedim..Zamanınız kısıtlı ise bu şekilde Hazır pastaban ve kremalarla destekleyerek yapabilirsiniz..
7 yorum:
selamlar,
kara orman pastasini severim ve bu tarif baya bir pratik tarif olmus, aniden misafir gelince yapilir.
ellerine saglik
iyi aksamlar
müthiş hörünüyor canım.Çok güzel yapmışsın ellerine sağlık..
sevgiler
Teşekkürler..
Aslında kendi hazırlayacağımız krema yada pasta keki ilede yapılabilir.Ama lezzeti ev yapımını aratmayacak güzel oldu.Benim eşim fazla pasta sevmez,ona rağmen çok beğendi..Bundan sonra sık sık bu şekilde denicem:)
Bence süper görünüyor hem lezzeti kesin pandispanya pişti kabardı kabarmadı derdi yok.Kısıtlı zamanda yapılabilecek hem pratik hemde şık bir pasta.Elinize sağlık.
Pasta nefis görünüyor,bende seni izlemeye aldım.Peçete tekniğinde cila yok,dekopaj tutkalı özel bir ürün zaten,sevgiler
Teşekkürler bilgilendirmen için sağol..Sevgiler :)
lezzet yolculuğu çok haklısınız.Hem leziz hem kolay bir tarif oldu..
Yorum Gönder