Artık kalan kekleriniz ziyan olmayacak..Politikacı gibi konuştum değilmi :) Gerçi ben hiç ziyan etmem ya buzluğa atarım ay çöreği yapmak için ya bi şekilde tüketirim..Genelde zaten kalmaz tükenir..Fakat bu sefer aynı gün içinde 2 kek yapınca tüketilmesinde zorluk oldu..Misafirlerimden arta kalan miktar çok fazlaydı..Hemen bir kekiki truff pasta (aşağıda var tarifi) ,diğer kekimide bu şekilde değerlendirdim..Sonuçmu?
Gördüldüğü gibi harika..Tadı ise gerçek pastaları aratmayacak kadar mükemmel..Herkes beğendi diyebilirim :) İkiside benim kendi uydurmam ama sonuç güzel olunca tekrar tekrar yapacağım kesin..
İşte Tarifi :))
7-8 dilim kakaolu ve sade karışımlı kek (Daha önceden yapmış oldugum neskafeli ve kakaolu damla çikolatalı keki kullandım.2 gün beklemiş)
2 bardak süt
2 poşet kremşanti (1 kutu pakette 2 adet yer alanlardan)
1 paket minik lokmalık Eti Cin
1 çay bardağı damla çikolata
Hazırlanışı;
2 poşet kremşati ile 2 bardak süt çırpılır.İçine elle parçalanmış kekler ilave edilir ve iyice kekle kremşanti boca edilir ve bir kalıba yerleştirilerek düzlenir (ben en küçük boy çember kalıp kullandım)..1 gece dinlendikten sonra kalıptan çıkarılır ve eti cin ve damla çikolata ile süslenir.Afiyet Olsun.
Kullandığım Kek'e bakmak için aşağıdaki linke tıklayınız...
http://degisiktatlar.blogspot.com/2009/03/neskafeli-cikolatal-kek.html
8 yorum:
Nefis görünüyor, ellerine saglik canim. Sevgilerimle.
teşekkürederim cnm..sağolasın denemeni tavsiye ederim..:) sevgiler
PAsta çok güzel görünüyor.
Eline sağlık.
sevgiler
teşekkürler canım sağolasın..
CANIM DESTEGİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..ELLERİNE SAĞLIK...YİNE BEKLERİM..TARİFİN YAYINDA...ÖPTÜM...
sağolasın cnm .her zaman desteklerimi sunarım teşekkürler cnm..
meloşcum harika olmuşşşşş
ellerine saglık
sevgiler
sevil
sevilcim çok teşekkürler sağolasınız sevgiler..
Yorum Gönder