Bu Uskumru Tava'lar her zamanki gibi eşimin elinden çıktı..Mis gibi ve nar gibi kızarmış..
Malzemeler;
4 adet Uskumru Balığı (8 temizlenmiş fileto yaptırılır)
Tepsiye yayılcak Söke Tam Buğday unu,
Tuz
Kızartmak için
Yonca Ayçiçek yağı
Hazırlanışı;
Tuz ve un karışımına ayıklanmış fileto kesilmiş (aldığınız yerde yaptırabilirsiniz) uskumru balıklarınız bulanır ve kızgın yağda arkalı önlü kızartılır.
3 yorum:
Gerçekten de değişik tatlar mı var diye girdim ve izlemeye aldım. bile... Ama daha sonra detaylı incelemek üzere favorilerime de kaydettim.. İşyerindeyken her fırsatta favorilerime bakıp yorumlarımı da yazmaya çalışırım.. Bloğunuz çok güzelmiş bende beklerim.. Daha çok taifte buluşup görüşmek üzere sevgiler yolluyorum..
Nar gibi kızarmış, yanında da bol salata ve roka ne güzel olur, ellerine sağlık
Cok severim bu baligi! Canim cekti simdi gorunce, ellerine saglik.
Yorum Gönder