19 Mart 2010 Cuma

Uskumru Tava (Tam Buğday Unlu)



Bu Uskumru Tava'lar her zamanki gibi eşimin elinden çıktı..Mis gibi ve nar gibi kızarmış..

Malzemeler;


4 adet Uskumru Balığı (8 temizlenmiş fileto yaptırılır)
Tepsiye yayılcak Söke Tam Buğday unu,
Tuz
Kızartmak için Yonca Ayçiçek yağı


Hazırlanışı;

Tuz ve un karışımına ayıklanmış fileto kesilmiş (aldığınız yerde yaptırabilirsiniz) uskumru balıklarınız bulanır ve kızgın yağda arkalı önlü kızartılır.

3 yorum:

lezzettabağı dedi ki...

Gerçekten de değişik tatlar mı var diye girdim ve izlemeye aldım. bile... Ama daha sonra detaylı incelemek üzere favorilerime de kaydettim.. İşyerindeyken her fırsatta favorilerime bakıp yorumlarımı da yazmaya çalışırım.. Bloğunuz çok güzelmiş bende beklerim.. Daha çok taifte buluşup görüşmek üzere sevgiler yolluyorum..

ümmühan dedi ki...

Nar gibi kızarmış, yanında da bol salata ve roka ne güzel olur, ellerine sağlık

Selma - DUSBAHCESI dedi ki...

Cok severim bu baligi! Canim cekti simdi gorunce, ellerine saglik.