1 adet kuru soğan
250 gr.kıyma
2 adet pepperoni biber turşusu (minik biberlerden)
1 yemek kaşığı salça
1 çay bardağı su
Zeytinyağı
Tuz
1 baş yemeklik doğranmış soğan biraz sıvıyağla kavrulur.Ardından 250 gr.kıyma ilave edilir ve kavrulur.2 adet pepperoni biber turşusu ve 1 yemek kaşığı salça ilave edilir ve kavrulmaya devam edilir.Ardından 1 kg.ayıklanmış taze fasulye ve 1 çay bardağı su,tuz katılarak,varsa düdüklü tencerede kısık ateşte 1 saat pişirilir.Afiyet Olsun..
250 gr.kıyma
2 adet pepperoni biber turşusu (minik biberlerden)
1 yemek kaşığı salça
1 çay bardağı su
Zeytinyağı
Tuz
1 baş yemeklik doğranmış soğan biraz sıvıyağla kavrulur.Ardından 250 gr.kıyma ilave edilir ve kavrulur.2 adet pepperoni biber turşusu ve 1 yemek kaşığı salça ilave edilir ve kavrulmaya devam edilir.Ardından 1 kg.ayıklanmış taze fasulye ve 1 çay bardağı su,tuz katılarak,varsa düdüklü tencerede kısık ateşte 1 saat pişirilir.Afiyet Olsun..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder