Malzemeler;
1 büyük kavanoz garnitür (Yada sizler haşlayabilirsiniz evinizde,küçük küçük doğranmış havuç,patates ve bezelye)
1 kutu mısır
4-5 adet minik doğranmış kornişon turşu
1 su bardağı mayonez
1 çay bardağı yoğurt
2 uzun sosis yada 4 adet parmak sosis
100 gr.kadar ince doğranmış salam
Hazırlanışı;
Bir kapta mayonez ve yoğurt iyice çırpılıcak,üzerine suyu süzülmüş garnitür eklenecek,sonrada mısırlarımızı eklicez,Daha sonra turşu,sosis ve salamlarımızı julyen usuli kesicek(Uzun uzun ince erişte gibi),Salam ve sosislerimizi karışımımıza ilave edip iyice ezmeden karıştırıcaz.Bir Borcama veya herhangi uygun bir kaba boşaltıp nane,dereotu veya maydanozla ile süsleyiniz,Afiyet olsun..
1 büyük kavanoz garnitür (Yada sizler haşlayabilirsiniz evinizde,küçük küçük doğranmış havuç,patates ve bezelye)
1 kutu mısır
4-5 adet minik doğranmış kornişon turşu
1 su bardağı mayonez
1 çay bardağı yoğurt
2 uzun sosis yada 4 adet parmak sosis
100 gr.kadar ince doğranmış salam
Hazırlanışı;
Bir kapta mayonez ve yoğurt iyice çırpılıcak,üzerine suyu süzülmüş garnitür eklenecek,sonrada mısırlarımızı eklicez,Daha sonra turşu,sosis ve salamlarımızı julyen usuli kesicek(Uzun uzun ince erişte gibi),Salam ve sosislerimizi karışımımıza ilave edip iyice ezmeden karıştırıcaz.Bir Borcama veya herhangi uygun bir kaba boşaltıp nane,dereotu veya maydanozla ile süsleyiniz,Afiyet olsun..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder