3 Ekim 2008 Cuma

ŞEKERPARELİ,BAKLAVALI ETİMEK TATLISI







MALUM BİR BAYRAM GEÇİRDİK RAMAZAN BAYRAMI :) BAYRAMDA YAPTIĞIM ŞEKERPARE VE KAYINVALİDEMİN VERDİĞİ BAKLAVALAR ARTTI.BİRDE ŞEKERPAREM İÇİN YAPTIĞIM ŞERBETTEN ARTTI.EEE DEDİM BU DURUMDA NAPMALI :) HEMEN BİR TATLI UYDURMALII :)

ETİMEKLERİ DİZDİM ARTAN ŞERBETİME AZ SU VE ŞEKER İLAVE EDİP TEKRAR KAYNATTIM.ETİMEKLERİMİ ŞERBETLEDİM.DAHA SONRA 1 KAHVE FİNCANI UN VE 100 GR.MARGARİNLE TAVUK GÖĞSÜ HARCIMI KAVURDUM DAHA SONRA YARIM LİTRE SÜT İLAVE ETTİM.KAYNAYANA KADAR PİŞİRDİM KARIŞTIRARAK VE İÇİNE YARIM BARDAK TOZ ŞEKER İLAVE ETTİM VE AZ DAHA PİŞİRDİM.PİŞİRDİĞİM TAVUKGÖĞSÜNÜ ETİMEKLERİMİN ÜZERİNE SERDİM.DAHA SONRA YARIM LİTRE SÜTLE BİR YANDAN ÇİKOLATALI SOS DR.OUTKER İN PİŞİRDİM.BİR YANDANDA ARTAN BAKLAVA VE ŞEKERPARELERİMİ TAVUKGÖĞSÜMÜN ÜZERİNE DİZDİM.EN SON PİŞİRDİĞİM İKOLATA SOSU BAKLAVA VE ŞEKERPARELERİMİN ÜZERİNE DÖKTÜM VE BELLİ OLACAK ŞEKİLDE NERDE BAKLVA NERDE ŞEKERPARE HİNDİSTAN CEVİZİYLE SÜSLEDİM :)

BU ŞEKİLDE EVİMDEKİ MALZEMELERİDE DEĞERLENDİRMİŞ VE LEZZETLİ BİR TATLI ELDEETMİŞ OLDUM ARKADAŞLAR

AFİYET OLSUN..

Hiç yorum yok: