4 Temmuz 2013 Perşembe

BODRUM TATİLİ FOTOĞRAFLARIM PART 3














































6 yorum:

Pınar Şenoğlu dedi ki...

Merhaba canım,
Resimler için çok teşekkürler.
Bodrum'da hangi otelde kaldığını ve nerelerde keşfe çıktığını söyleyebilirsen çok sevinirim. Bayram sonrasında tatil için Bodrum'u düşünmekteyim :)
Tavsiyelerini merakla bekliyorum.
Sevgiler...

Nes-Kayfee / Nesli dedi ki...

kısmetse bayram sonrası bende orada olucam, yayınlarınızla beni erkenden Bodruma götürdünüz bu yaz bizim ailecek 10 yıldır severek gittiğimiz bir yer, paylaşım için teşekkürler, sevgiler

Nes-Kayfee / Nesli dedi ki...

Arkadaşım yoruma tıklarken dikkatimi çekti. Yorum gönder in altında bu yayına verilen bağlantılar yazıyor ya altında Cali'nin mutfağı ..... diyor. Benim blogumda da çoğu zaman bu çıkıyor neden çıkıyor anlayamadım biliyorsan beni bilgilendirirmisin lütfen

Nilgün Komar dedi ki...

en çok da deniz kenarındaki masalara bayıldım..

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

Nes-Kayfee / Nesli inan bende şimdi farkettim neden öyle bir bağlantı çıkıyor anlamadım çözmek lazım bilgin olursa bana yazarsan memnun olurum.
Nilgüncüm çok güzeldi çokk..

Esmer Güzeli..
Bodrum İnanç Otelde Kaldım içkisiz oldugu için..Aile oteli.. Onunda fotoğrafları gelicek :)

Pınar Şenoğlu dedi ki...

Geri dönüşün için teşekkürler :) Bende içki kullanmıyorum ama bayram dönemine denk geldiğim için o tarihler çok pahalı ve yer bulma sıkıntısı var. Sanırım apart daire, villa v.b kiralayacağım.
Bende gittiğimde çektiğim tüm kareler ve gezdiğim yerleri anlatır bir edayla paylaşacağım blogumda :)Gidecek olanlara fikir olur.