20 Nisan 2009 Pazartesi

SAKIZLI MUHALLEBİLİ PASTA

Photobucket

Photobucket


Malzemeler;

1 paket sakızlı muhallebi
1 poşet kremşanti
500 ml süt
1 paket Alpella içi kakaolu dışı sade pötübör bisküvi

HAZIRLANIŞI;

500 ML SÜT İLE SAKIZLI MUHALLEBİ PİŞİRİLİR.SOĞUMAYA YAKIN KREMŞANTİ MUHALLEBİYE İLAVE EDİLİR.VE ÇIRPILIR..DAHA SONRAKİ YAPIM AŞAMALARI ANLATIMI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYIN


http://degisiktatlar.blogspot.com/2009/04/cikolatal-piramit-ucgen-pasta.html

3 yorum:

üç böcek bir çiçek dedi ki...

canım ellerine sağlık hiç yememiştim gerşekten deyişik tat olmuşismine layık sevgilerle cnmm

karamel mutfak dedi ki...

tadı harikadır ama bu üçgenleşemmiş sanki :) ama yinede çok hoş görünüyor .ellerine salık.

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

çok lezzetliydi kokusuda harikaydı.üçgenleşmemesinin sebebi ani misafir durumunda yaptım.Ve çok rahatsızdım uğraşamadım.Ve henüz donmadan folyosunu açtım.fazla dinlenmedi.resimde kötü çıktı.Hafta sonu acile gittim maalesef kızım ve ben enfeksiyon kapmışız.Aşırı mide bulanması ve kusma kızım ise ishal.Serum verdiler.Ziyaretime gelenler oldu onun için apart topar yaptım.bu nedenle şekli olmadı :)