3 Aralık 2008 Çarşamba

Çikolatalı Düğme Kurabiye




Malzemeler
· 100 gr sütlü veya bitter çikolata
· 1 Paket Vanilya
· 125 gr margarin
· Yarım su bardağı toz şeker
· 25 gr margarin

Alabildiği Kadar Un


Yapılışı

1. 1 Paket Margarin ,Yarım su bardağı Şeker,un ve Vanilyayı Karıştırıyoruz.Minik Toplar Halinde Fırın Tepsimize Diziyoruz.
2. Önceden Isıtılmış 170 Derecelik fırınımızda 10 dk pişiriyoruz.
3. Fırında Çıkardığımız minik topların ortalarına baş parmağımızla bastırıyoruz.Ve tekrar Fırına Veriyoruz.
4. İçi Yuvarlak olan kurabiyelerimiz 10 dkka daha fırında pişirip ( kenarları kahverengi olacak şekilde ) fırından çıkarıyoruz.
5. 100 gr çikolata ve 25 gr margarini benmari usulü eritip kurabiyelerimizin içindeki deliklere dökeriz.Ve Kurabiyemiz Servise Hazırdır.Afiyet Olsun
.

Sibel arkadaşımıza yollamış oldugu tarif ve resimlerden dolayı teşekkür ederiz..

1 yorum:

nero dedi ki...

Sadece margarin ve sekerle kurabiyemi olurmus ??