14 Şubat 2011 Pazartesi

Saatlerce Süren Ön Hazırlık Derdine Son!

Photobucket

Bugün Easyfood markasıyla tüketiciyle buluşan LYRA Gıda, 13 yıl önce bir restaurant işletmecisi ve catering firması olarak kuruldu. Catering sektörünün, sanayi boyutunda yemek üretilebilen, yenilikçi bir projeye ihtiyacı olduğu tespiti ile 2007 yılının başında İ.T.Ü Teknokent’te başlatılan AR-GE çalışmasına paralel olarak, faaliyet alanını değiştirme kararı aldı. 2009 yılında, bu AR-GE çalışmasının sonucunda, endüstriyel yemek üretimi konusunda Kimyacılar Organize Sanayi Bölgesi (KOSB) içinde 3200 m2 alan üzerine inşa edilen yeni tesisinde hayata geçti.

Easyfood markası ile LYRA Gıda, Türkiye’de, “Hazır yemekte uzun ömürlü gıda imalatı” üretim belgesi olan ilk firmadır.


Zeytinyağlı ve tatlı çeşitleri ambalajı açıldığı anda tüketime hazır olmakla birlikte, diğer Easyfood Hazır Yemek Ürünleri tencerede ya da mikrodalga fırında ısıtılarak 3 dakikada yenmeye hazır hale gelir.

Saatlerce Süren Ön Hazırlık Derdine Son!

Easyfood Haşlanmış Ürünleri; herhangi bir bakliyat yemeği için 8-10 saat önce karar verme, ürünü ıslatarak bekletme, haşlama, pişirme aşamaları için harcayacağınız zaman kaybından sizi kurtarır.

Etli Yemekler Bile Kısa Zamanda Hazır!

Easyfood Dana / Tavuk Kuşbaşı Sote ile etli yemeklerin hazırlanma zamanı bile kısalır.

Artık Soymaya, Doğramaya Elveda!

Easyfood Yemek Pişirme Sosları ise malzemenin yıkanması, soyulması, doğranması, baharatlarının katılması ve kavrulması aşamalarını kısaltarak hayatınızı kolaylaştırır.

http://www.easyfood.com.tr/

Photobucket

4 yorum:

Mimosa Café dedi ki...

canım bana da geldi bu ürün. ayva tatlısını denedim bir tek hakikaten lezzetliydi diğerlerini de deneyip yazıcam. sevgiler.

Unknown dedi ki...

Allahın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

Yıpranmış ve Katılaşmış Gönülleri Rahmet Meltemiyle Yeşerten Eşsiz Peygamberin Doğum Günü Olan Mevlit Kandilinizi En Içten Dileklerimle Tebrik Ederim.

Bulbulunyeri dedi ki...

Canım,
tanıtım için teşekkürler.
Tüm dularımızın kabul olması dileğiyle, kandilin kutlu olsun.
Sevgiyle kal.

Adsız dedi ki...

Geçen akşam eşimle kabak tatlısını yedik. Baya güzel kıvamını tutturmuşlar. Kesinlikle tavsiye ederim. MeRaL