15 Mayıs 2011 Pazar

Molapaketi İle Sağlıklı Atıştırmalık

Mola Paketi İle Gereksiz ve Sağlıksız Atıştırmalara Son..

Mola Paketi Türkiyede Yeni Bir Çığır Açıyor..

Photobucket

Yemek Saatlerini Kaçıranlar,Ara öğünlerini işlere dalıp atlayanlar,atıştırma diye sağlıksız ürünlere kapılanlar,aracında trafikte sıkışıp atıştırmaya bişeyler arayanlar bu nedenle yoldaki eksoz dumanları içinde satılan tozlu simitleri alanlar v.s...

Artık bunlara son..

Mola Pakedinin içerisindeki kokteyleri web sitesi üzerinden siz seçiyorsunuz.. Damak tadınıza uygun 4 atıştırmalık paket hazırlıyorsunuz.Bunların içerisinde ithal kuruyemişlerde var :)) İlginizi Çekebilir.. Daha Sonra Ödemeyi yapıp 1 İş Günü İçerisinde Siparişinizi Teslim Alıyorsunuz..

40 'ın üzerinde Çeşit ve 3 - 4 Günlük Atıştırmalık .. Bir de İçerisinde Aldığınız Kokteyl Kuruyemişler için Yer alan adınıza özel düzenlenmiş bilgi broşürüde var ..

Photobucket




Bitmedi... Üstelik İlk Siparişte %20 indirim kampanyası bulunmakta şuan.. Ve Kargo Ücreti Yok.. Bedava :))

Benim seçtiğim Paketteki Ürünler Çok Lezzetli ve Taze idi.. Ambalajları çok güzel hava almayacak şekilde yapılmıştı.Yani At Çantana Birini Atıştır İstediğin Yerde Ye.. Büyük Kolaylık.. Özellikle Dış Hayatta Bulunan,Çalışanlar ve Diyet Yapanlar İçin Muhteşem Bişey.. Bu Sayede Yemek Yemeyi Yoğun Tempoda Unutup,Ara Öğün İsteyenler İçin Muhteşem Bir Çözüm.. Diyet Yapanlarada Ara Öğün Olarak Büyük Bir Kolaylık.. Lezzetli ve Hazırlama Derdi Yok..

Bitmedi.. Bu Paketler çokda güzel bir hediyelik :) Paketleride çok şık.. Ve Yemek Yemeyen Yada Sağlıklı Beslenmesini İstediğiniz Çocuklarınız içinde çok güzel bir sunum.. Çocuklar bu paketlere bayılıyor keyifle yiyor benden söylemesi..

Photobucket

Şimdi Biraz Molapaketi 'ni Tanıyalım..

Doğal ve Lezzetli
Dengeli beslenmeye yardımcı - tek çeşit besin yerine farklı besinlerle atıştırın
Beslenme Uzmanı tarafından farklı ihtiyaçlara göre oluşturulmuş kokteyller ve hazır paketlerden seçin
Paketle birlikte gelen size özel besin bilgileri kitapçığı ile bilinçli beslenin

Eğlenceli ve Pratik
50'nin üzerinde lezzetli ve sağlıklı besin arasından seçim yaparak kendi paketinizi oluşturun
Taşınması kolay - tüm paketi ya da kapaklı yapısı sayesinde her bir tabağı dilediğiniz her yere götürün
Arkadaşlarınızla paylaşarak molanızı daha keyifli hale getirin

Ekonomik
Her paketle 3 günlük ara öğün ihtiyacınızı karşılayın
KDV dahil 10 TL'den başlayan paket fiyatlarıyla
Türkiye'nin her yerinde adresinize teslim, üstelik kargo ücreti fiyata dahil
Düzenli gönderi siparişi vererek paketlerinizi %10 indirimli alın

Molapaketi'ni farklı kılan nedenlerden belki de en önemlisi paketlerimizi oluştururken her zaman sizi düşünmemiz. Bu servisi tasarlarken farklı beslenme ihtiyaçlarını düşündük ve beslenme uzmanımızla birlikte uzun saatler geçirerek, sunduğumuz paketleri oluşturduk. Bu uzun çalışmanın sonunda doğal, pratik ve kişisel ihtiyaçlara önem veren "doğal atıştırma servisi"ortaya çıktı.
Bu servisin tasarlanması sırasında diyetisyen Tuba Kayan bize yardımcı oldu. Tuba Kayan, 2007 yılından bu yana devam etmekte olduğu Avrupa Florence Nightingale Hastanesi’nde klinik diyetisyen olarak görev yapmakta, ayrıca özel şirketlerin çalışanlarına yönelik, beslenme ve diyet danışmanlığı hizmetleri yürütmektedir.
Tuba Kayan’ın uzmanlık alanları arasında sporcu beslenmesi, gebelikte ve emziklilikte beslenme ve kronik hastalıklarda beslenme konuları bulunmaktadır.

Yoğun çalışma temposu ve şehir hayatının beraberinde getirdiği düzensiz yaşam koşulları, beslenme düzenimizi bozmakta ve bağışıklık sistemimizi olumsuz etkilemektedir.

Antioksidan etkisi yüksek vitamin ve mineralleri içeren besinler tüketerek düzensiz yaşam koşullarının sonucunda vücudumuzda oluşan serbest radikalleri en aza indirip, yaşlanma sürecini yavaşlatır, kanser ve ciddi rahatsızlıklara karşı vücudumuzu dirençli hale getirebiliriz.
Vitamin ve mineral desteğini artırmaya yönelik olarak tasarlanan vitamin - antioksidan grubu paketleri, beslenme uzmanımız tarafından aşağıdaki gereksinimlere yönelik olarak oluşturulmuştur:
Antioksidan ihtiyacı
Vitamin eksiklikleri (B ve E Vitaminleri)
Mineral eksiklikleri (Demir,Kalsiyum,Magnezyum mineralleri)

Mola Paketi'nin Çıkış Hikayesi :

Bir gün, işyerinde sürekli aynı şeyleri yemekten sıkılan, etrafta doğal ve lezzetli atıştırmalık bulamamaktan şikayet eden üç arkadaşın (yani biz) aklına bir fikir düştü. Bizimle aynı durumda olup hem uzun saatler çalışan, hem de sağlıksız besinlerle karnını doyurmak zorunda kalan herkes için bir çözüm bulmak istedik. İşte tam bu noktada, kariyerlerimize bir mola verdik ve tüm ofis çalışanları için Molapaketi'ni yarattık. Karnınız her acıktığında yanı başınızda olsun ve size keyifli bir mola yaşatsın diye…

Besinlerimiz

Sizlere doğal, katkısız ve lezzetli atıştırmalıkları sunabilmek için en iyi üreticilerle çalışıp, en kaliteli ürünleri titizlikle seçiyoruz. Besinlerimiz, üreticilerden temin edildikten sonra hiçbir ekstra süreçten geçirilmeden direkt olarak paketlenir ve adresinize en kısa sürede teslim edilir. Bu nedenle her zaman taptaze ve lezzetlidirler.

Ambalajımız

Molapaketi, tıpkı içindeki besinler gibi doğal, geri dönüşümlü karton kutudan ve her biri yaklaşık 60 gramlık dört tabak atıştırmalıktan oluşur. Karton kutumuz benzer ambalajlardan çok daha güçlüdür ve dış etkenlerden zarar görmeyecek şekilde tasarlanmıştır. Besinlerin tazeliğini maksimum şekilde koruyan tabaklarımız, yanınıza alıp kolayca taşıyabilmeniz için kapaklı olarak dizayn edilmiştir. Ayrıca, paket içinden çıkan size özel besin değerleri kitapçığıyla, seçtiğiniz karışımların besin değerlerini ve sağlığınız açısından önemini öğrenerek daha sağlıklı ve bilinçli beslenmiş olursunuz.

http://www.molapaketi.com/

Güncel Kampanyalar İçin Facebook Ve Twitter Sayfalarınada Buradan Katılabilirsiniz..

http://www.facebook.com/molapaketi

http://twitter.com/#!/Molapaketi

Photobucket

2 yorum:

mndlna dedi ki...

Aaaaaaaaa ne kadar eğlenceli bir fikir. Ne kadar yaratıcı insanlar var değil mi ülkemiz de :)) Bu fikri çok tuttum, teşekkür ederim paylaştığın için :)

PINAR CADISI dedi ki...

şimdi sipariş ettim:) Ama merak ettim, normal bir ara öğün için bir tabağı mı tüketmeliyiz, yoksa ikiye bölebilir miyiz acaba?