31 Temmuz 2011 Pazar

Asmalımescit'in Yıldızlarından Rigatoni

Geçtiğimiz Günlerde Asmalı Mescit'in En Favori Mekanlarından İtalyan Restorantı Rigatoni'deydim..
Öncelikle mekan harika ve çok temiz.. Hizmet güleryüzlü.. Sunumlar ise muhteşem.. Lezzet konusunda ise diyecek söz bulamıyorum fevkalede..
İlk önce başlangıçta mis mis ekmeklerle başladık zeytinli çekirdekli pamuk gibi bir ekmek..
Ardından gelen Melanzane alla Parmigiana ( güveçte domatesli, baharatlı ve parmesan peynirli patlıcan ) beni mest etti diyebilirim.. İnanılmaz lezzetli.. Mutlaka denemenizi öneririm.. Ev yemeği lezzetinde harika bir tat.. Abartmıyorum bu tada bayılacaksınız..
Rigatoni ,ismini bir makarna çeşidinen alıyor.
Rigatoni İstanbul'un en iyi İtalyan restoranı olmaya aday. Yemek ve içecekler çok lezzetli ve kaliteli.Buna rağmen fiyatlar çok makul. Bir daha ki sefer menü fiyat listesinide sizlerle paylaşacağım..
Rigatoni,Asmalı'yı değişik mutfaklarla renklendiren MarGroup'un markalarından .. MarGroup'un Hardal,Up Lounge ve İstanbul'da  az rastlayabileceğiniz İspanyol mutfağı Torro'su da var..
Bu mekanlarıda merak ediyorsanız , merak etmeyin yakın zamanda sizlere o mekanlardanda görüntüler vereceğim ve lezzetlerini paylaşacağım..
Rigotoni benden 5 yıldız aldı hiç tereddütsüz.. İyi bir damak zevki olan biri olarak tüm lezzetlerini beğenmem beni açıkçası ilk başta şaşırtsada, dedim ki demek böyle lezzette son nokta diyebileceğim mekanlarda var.. Ayrıca sevindirici bir durum...
Restoranda tadına baktığım kum midyeli linguine makarna, mantarlı risotto,Dana carpaccio,papardella ise lezzetini tavsiye ettiklerimden... İnşallah başka bir zamanda diğer lezzetlerinide sizlerle paylaşacağım..
Somon Balığının sunumu ise lezzeti kadar güzeldi.. Ayrıca çok hafifti..
Buda balıkseverler için alternatif bir lezzet ..
Tatlılar 'dan Panna Cotta,Tiramisu ve diğerlerii... Espresso yanında muhteşem bir lezzetle yemeğimizi sonlandırdık..
Ve benim damağımda işte budur denilen bir lezzet fırtınası bıraktı Rigatoni..
Rigatoni’de, İtalyan mutfağının en sevilen tatlılarından olan Panna Cotta ve Tiramisu görüntüleri,sunumları ve lezzeti ile iştah kabartıyor. Benzerini ancak İtalya’da yiyebileceğiniz Panna Cotta ve Tiramisu, eşsiz lezzeti ile yemeklerinizi taçlandırıyor.
 Rigatoni sıcak ve samimi atmosferi sayesinde misafirlerini memnun ediyor ve tercih edilmeyi sağlıyor.. Ve bu güzelliklerin yanında muhteşem lezzetlerle buluşunca insan hiç kalkası gelmiyor mekandan benden söylemesi :))
Ayrıca Rigatoni, İtalyan mutfağı sevenlerin yeni tercihi… Asmalımescit’in tek İtalyan restoranı..
Pizza ve şarap ikilisini tercih edenlerin Asmalımescit’teki ilk ve tek durağı olan Rigatoni, İtalyan mutfağının seçkin ve özgün lezzetlerini, sade bir dekorasyonla tamamlıyor. 
 Rigatoni mönüsünde bulunan birbirinden lezzetli salataları ile her damak tadına uyum sağlıyor. Rigatoni’de yaz sebzelerinin olduğu hafif salataların yanı sıra ıspanak bacon salata, ılık bonfile salata gibi et içeren alternatifler de bulunuyor. Parmesanlı roka salatası, patlıcanlı caprese salata ve baby kalamar salata Rigatoni’nin favorileri arasında yer alıyor.

Zengin mönüsü ile misafirlerine benzersiz bir deneyim sunan Rigatoni’de özellikle tatmanız gereken lezzetlerden biri Ossa Bucca… Kırmızı etten vazgeçemeyenlerin ilk tercihi olan Ossa Bucca, İtalyan mutfağının en lezzetli yemeklerinden birini oluşturuyor.
İtalyan esintilerini Asmalımescit’e getirerek, İtalyan mutfağının binlerce yıllık lezzetlerini meraklılarının sofralarına taşıyan Rigatoni, öğle ve akşam yemekleri için farklı bir alternatif oluşturuyor.
 Rigatoni ayrıca ,Cuma ve Cumartesi akşamları sahne alan DJ performansı ile de misafirlerine eğlenceli bir ortam vaat ediyor. Rigatoni, hafta içi her gün 11.00 ile 24.00 hafta sonları ise 11.00 ile 03.00 saatleri arasında hizmet veriyor..
Bu mekanı mutlaka ziyaret edin .. Sizde bu sıcak ve samimi ortamda lezzetleri keşfedin.. Mutlu Kalın...



Adres:
Asmalımescit Mahallesi Minare Sokak Tepebaşı, Beyoğlu rezervasyon için: 0212 292 07 00
Not: Rigatoni'nin Ramazan ayına özel mönüleri de hazır.. Lezzet Keşfine Hazır Olun..

Hiç yorum yok: