24 Mart 2010 Çarşamba

Limango Ve Markafoni İle Alışveriş (Davetiye)

Son Günlerde Alışveriş sitelerine iyice kapıldım..

Limango Ve Markafoni..Sadece davet sistemiyle alışveriş yapabiliyorsunuz..%70-%80 indirimlerden faydalanabiliyorsunuz..Geçtiğimiz günlerde İnci Ürünleri indirimde idi..Yayınlamaya anca fırsat buldum..Gördüğünüz ayakkabıyı Anneciğime 36 tl + Kargo Ücreti İle =42 tl sahip oldum..Ürün 100 tl 'den düşmüştü..Tabii daha yüksek fiyatlardan düşen ürünlerde bulunmakta idi..Eğer birden fazla aynı markanın ürününü alıyorsanız aynı kargo ücretini ödüyorsunuz..

Yakında Markafoni'dende yaptığım alışverişimi yayınlayacağım... Birde Son Günlerde yeni Çıkan Trend Yol Var..Ondan henüz alışveriş yapmadım.Ama kısa zamanda yapmayı düşünüyorum..

Bu arada Markafoni ve Limango Nedir Sizleri Kısaca bilgilendiriyim..Ayrıca buraya sizler için davetiyede koyacağım..Sistem Davetiye sistemiyle çalışmaktadır.Bu davetiyeyle sizde artık alışveriş yapabileceksiniz...

LİMANGO DAVETİYESİ İÇİN TIKLAYIN

MARKAFONİ DAVETİYESİ İÇİN TIKLAYIN

TRENDYOL DAVETİYESİ İÇİN TIKLAYIN

Trendyol Hakkında

Trendyol.com, T29 Testi’nden geçen seçkin markaların sınırlı sayıdaki ürünlerini, belirli bir süre için %70’e varan indirimlerle üyelerine sunar.

Trendyol.com güveni
İnternet üzerindeki alışverişlerin güvenliğini arttırması amacıyla 256 bit şifreleme ile iletilen bilgilerin güvenliğini sağlayan SSL Sertifikası kullanılmaktadır



Limango hakkında

limango üst düzey markaları avantajlı fiyatlar ile yalnızca üyelerine sunan, kapalı devre alışveriş sistemidir. limango, tekstil ürünleri ağırlıklı olmak üzere, aksesuar, ev eşyası ve ihtiyaç duyulabilecek her türlü ürün çeşitliliğine sahip 'Private Shopping' konseptini tüketici ile buluşturmaktadır. limango bir Otto Group şirketidir.

Private Shopping Nedir?

Sınırlı sayıdaki seçkin ürünlerin %70'e varan indirimler ile 2 ila 5 gün arasında değişen sürelerde satışa sunulmasıdır. Üyeler yalnızca davetiye yöntemi ile bu kapalı devre satış aktivitelerinden faydalanabilmektedir.



Markafoni Hakkında

Türkiye’de Markafoni’yle “özel alışveriş” dönemi başlıyor...

Türkiye’nin ilk özel alışveriş sitesi Markafoni, bir ilke imza atarak Avrupa ve Kuzey Amerika'da milyonlarca modaseverin yaşadığı özel alışveriş deneyimini Türkiye’ye getiriyor. Sitede giyim, aksesuar, spor malzemeleri, kozmetik, oyuncak, teknoloji ve dekorasyon gibi farklı alanlarda ürünleri bulunan seçkin markalar, %70'e varan indirimli fiyatlar ve özel kampanyalarla üyelere sunuluyor.

Sadece davet ve referans yoluyla siteye üye olabilen özel grubun, seçkin markalara avantajlı fırsatlarla sahip olmasını sağlayan özel satış sistemini kullanan Markafoni, her markanın limitli sayıda ürününe yönelik, 2-5 gün süreli özel kampanyalar düzenliyor. Her yeni kampanya için gönderilen "alışverişe davet" ile üyeler özel fırsatlı ürünlerden haberdar ediliyor.

İlk kampanyası 1 Temmuz’ da başlayan Markafoni, fırsatlarla dolu kampanyalarına, dünyanın en tanınmış markalarıyla devam edecek. Sadece site üyelerinin katılabildiği bu zahmetsiz alışveriş keyfiyle vakit kaybetmeden tanışmak için ya davet edilmiş olmak, ya da bir üyeyi referans göstermek gerekiyor. Markafoni, internet alışverişinde yeni bir dönem başlatıyor...

3 yorum:

kemalpaşatatlısı.com dedi ki...

Canım,
harika bir bilgi vermişsin, benim gibi en yakın alışveriş merkezi 90 km. uzaklıkta olanlar için bulunmaz fırsat, üstelik fiyatlar da çok uygun. Hemen siteleri incelemek istiyorum. Ayakkabı alınabilir de hiç internetten kıyafet aldın mı? denemeden karar vermek zor olur bence:)
Sevgilerimle...

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

evet cnm kıyafette aldım..Genelde oluyor olmasada iade yapıyorlar..
Ayrıca sadece giyim yok..

Ev eşyası aksesuar mutfak grubu elektronik herşey var :)

Unknown dedi ki...

selam ben de üyeyim indirim oldukça haber veriyorlar güle güle giysin annecin