5 Haziran 2010 Cumartesi

Hindi Fümeli Tortellini ai Formaggi



Merhaba;

Yine Barilla Etkinliğinde Sevgili Çiğdem Tümer Hanımın bizlere özel hazırladığı tariflerden bir tanesiydi bu tarif..
Malzemeler;

1 paket Barilla Tortellini ai Formaggi
2 yemek kaşığı Barilla Pesto Rosso Sos
4 su bardağı tavuk suyu
4 bardak su
4 dilim hindi füme
1/2 demet dereotu
100 gr. krem peynir
1 diş sarımsak
3 Yemek Kaşığı Yonca Zeytinyağı

Hazırlanışı;

Bir tavada az zeytinyağının içine bir diş sarımsağı iri iri kıyarak içine atın.
Birkaç dakika  çevirip tavanın içinden çıkarın.
Hindi fümeleri şerit şerit kesip bu yağda 4-5 dakika kavurun.
Bir kabın içinde krem peynir, 2 kaşık Barilla Pesto Rosso sos ve ince kıyılmış dereotunu
karıştırın. Hindi fümeleri ekleyin.
Barilla Tortellini’yi 4 bardak su ve 4 bardak tavuk suyunda haşlayıp süzün.
Krem peynirli sos ile karıştırıp sıcak olarak servis edin..
Arzu edilirse üzerine Parmesan Peyniri Serperekde servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

bunu kesinlikle deniyorum hemen...