24 Mayıs 2012 Perşembe

Ahmet Maranki Kiraz Detoksu


TNT ‘DE HAYATIN ŞİFRELERİ PROGRAMINDA VUCUDUMUZDAKİ PARAZİTLERDEN KURTULMAK ,ÖDEM ATMAK VE FAZLA KİLOLARDAN KURTULABİLMEK İÇİN BU YIL 18-19-20 HAZİRAN 2012 TARİHLERİNDE KİRAZ DETOKSU YAPILMASINI ÖN GÖRÜYOR..

Bir ayda toksin ve ödem atarak kilolardan ve parazitlerden kurtulun. Yazın meyvesi kirazla gelen sağlık ve zindelik deposu KİRAZ DETOKSU’nu kaçırmayın!
Dünyaca ünlü stratejik araştırmalar uzmanı, bitkilerin efendisive halk tarafından”Türkiye’nin Lokman Hekimi” unvanına layık görülen Prof. Dr. Ahmet Maranki, Kozmik Kiraz Detoksuyla herkesi sağlıklı bir yaza davet ediyor.
İnsanlığa faydalı olmak adına sağlıklı beslenme üzerine yüzlerce konferans veren, kitapları “en çok satanlar” listesinde ilk sıralarda yer alan, katıldığı televizyon programlarında reyting rekorları kıran Ahmet Maranki, patenti Kozmik Bilim’e ait olan,Kozmik Kiraz Detoksu’nun tarihlerini açıkladı.
ŞEKER TANSİYON, KOLESTEROL, DEĞERLERİNDEKİ MÜSPET GELİŞMELERİ KENDİNİZ TEST EDİN!
ÜST SOLUNUM YOLLARI, BÖBREK, SAFRA, SİNDİRİM VE DOLAŞIM SİSTEMLERİNDEKİ ÇOK ÖNEMLİ OLUMLU GELİŞMELER OLDUĞU GÖZLENMİŞTİR.
SADECE 3 GÜNLÜK PERİYOTLARLA 1 AYDA TOKSİN VE ÖDEM ATARAK 3-4 KİLO VEREBİLİRSİNİZ!
DETOKS SIRASINDA PARAZİTLERDEN KURTULARAK KALİTELİ YAŞAMA GEÇİN!
Kiraz Detoksu sırasında toksinler ve ödemlerin atılmasının daha etkili olabilmesi parazitlerden kurtulmanıza bağlı. Parazitlerden kurtulmak için parazitlere dikkat seti mutlaka kullanın.
RUHSAL VE BEDENSEL ARINMA: KİRAZ DETOKSU TARİHLERİ
Kiraz Detoksu Dönemi (Aydınlık Dolunay)
Ayın çekim kuvvetine ve hareketine göre 3 gün süreyle yapılan kiraz detoksu, Hicri takvime göre Recep ayının 13-14 ve 15. günlerine denk gelen Aydınlık Dolunay döneminde yani; Haziran ayının 18-19-20′sinde gerçekleştirilmelidir.
1-7 haziran 2012 de ise büyük detoks yapsınlar diyor maranki hoca..
1-7 haziranı kaçırmayın…

RUHSAL VE BEDENSEL ARINMA KİRAZ DETOKS PROGRAMI (ÜÇ GÜNLÜK)
I. GÜN
SABAH
- 3 bardak bitki çayı (Yenilen kirazların sapları da bitki çayının içine katılmalıdır.Ayrıca yeşil çay tüketilmelidir.)
- Kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70-80 kg fazla olanlar 750 gr. Bunun üzeri kilolar ise ise 1000 gram kiraz tüketmeli.
 ÖĞLE
- 3 bardak bitki çayı (Yenilen kirazların sapları da bitki çayının içine katılmalıdır.)
- Kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70-80 kg fazla olanlar 750 gr. Bunun üzeri kilolar ise ise 1000 gram kiraz tüketmeli.
AKŞAM (Gün batımı sonrası)
- 3 bardak bitki çayı (Yenilen kirazların sapları da bitki çayının içine katılmalıdır.)
- - Kilosu 60-70 arasında olanlar 500 gram, 70-80 kg fazla olanlar 750 gr. Bunun üzeri kilolar ise ise 1000 gram kiraz tüketmeli.
3 gün boyunca devam eden kiraz detoksunda, her öğünde en az 3 fincan yeşil çay yada muhtelif bitki çayları (biberiye, karabaş, kantaron ve adaçayı) ve PH seviyesi yüksek, kaliteli, alkali sular bolca tüketilmelidir. (En az 1,5 – 2 litre) Bitki çaylarının içine tatlandırıcı olarak sadece çiçek balı kullanılmalıdır.Yemek yenmemelidir.
Kiraz seçerken çok tatlı olan Napolyon kirazı yerine, daha doğal sarımtırak, beyaz ve diğer  küçük kirazlar tercih edilmelidir.
KİRAZ DETOKSU PROGRAMI SIRASINDA YAPILMASI GEREKENLER
1- Kiraz detoksuna başlamadan 3 gün önce, detoksun etkisini artırmak amacıyla hayvansal gıdalardan (kırmızı et, tavuk eti, yumurta, süt ve süt ürünleri gibi), kızartma, konsantre gıda, siyah çay, asitli içecekler, beyaz ekmek gibi gıdaları tüketmemeye özen gösterilmelidir. İki detoks arasında geçen sürede de bu kurala uyulmalıdır.
2- Detoks yapmak isteyenlerin detoks süresi boyunca her sabah lavman uygulaması yapması, her gece ise yatmadan önce yarım kahve fincanı zeytinyağı ve taze sıkılmış limon suyu karışımını içmesi tavsiye olunur.
3- Toplam 1 aylık süreyi kapsayacak olan Kiraz Detoksu esnasında, 1 aylık kullanım için hazırlanmış Cosmic Bitkisel Besin Destek Ürünleri’nden Alfa Alfa, Spirulina ve Zencefil ve Çörekotu ürünlerini kullanmanız tavsiye olunur. Bitkisel destek ürünleri, lavman ve detoksla gerçekleşen yoğun bakteri kaybını dengelemek ve vücuda destek sağlamak için kullanılmaktadır.
4- Kiraz detoksunun daha etkili ve kalıcı olabilmesi için mutlaka parazitlerden kurtulmanız gerekir.
5- Lavman uygulamasının doktor kontrolünde yapılması tavsiye olunur.
Not: Cosmic bitkisel besin destek ürünleri ile ilgili ayrıntılı bilgi için 0212 533 01 33 numaralı çağrı merkezimizi arayabilir ya da WWW.MARANKİ.COM adresini ziyaret edebilirsiniz.

KİRAZIN FAYDALARI
- İdrar söktürücü özelliğiyle böbreklerin dostu olan kiraz vücudu zehirli maddelerden temizler.
- Kiraz ürik asit ve ürat tuzlarının vücuttan atılmasını sağladığı için romatizma ve gut hastalıklarıyla eklem kireçlenmesi ve damar sertliğinin tedavisinde de kullanılması tavsiye edilir.
- Yapısında bulunan kinik asit ile böbreklerin taş ve kum yapmasını önlediği ve varsa zamanla döktüğü, ayrıca safra kesesi taşının dökülmesine de yardımcı olduğu da bilinir.
- Vücuttaki fazla suyun atılmasıyla, dolaylı olarak zayıflamaya yardımcı olur.
- Kiraz suyunun yüz ve boyun kısımlarına sürülmesinin deride kırışıklıkları önlediği ve giderdiği de belirtilir.
- Karaciğerin dostu olan kiraz; hastalıklar, fazla ilaç tüketimi ve zehirlenmeler sonucu zorlanan karaciğerin yükünü hafifleterek iyileşmesine yardım eder.
- Yapısındaki bol fosforuyla sinirleri kuvvetlendirerek sakinlik sağlar.
- A vitamini kaynağı karoten içeren kiraz, aynı zamanda gözlerin dostu….
Kiraz Aspirinden Daha Faydalı!
Ordu Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turan Karadeniz, kirazın stresi yok ettiğini, menopoz döneminde faydalı olduğunu söyledi. Kirazın ayrıca damar sertliği ve mafsal kireçlenmesine da faydalı olduğuna dikkat çeken Karadeniz, şöyle konuştu:
“Menopoz döneminde faydalı olmaktadır. Kiraz meyvesi ağrıların dindirilmesinde aspirinden daha fazla etkili oluyor. Araştırıcılar bu etkiyi kirazda bulunan ’antosiyanin’isimli kimyasalın yaptığını bildirmektedir.
Kirazda 12-25 miligram arasında antosiyanin bulunmakta ve bu maddenin ağrı kesici etkisinin aspirinden on kat daha fazla olduğu bildirilmektedir. Araştırıcılara göre, günde 20 kiraz yemek bir aspirin almakla eşdeğer görülüyor. Ayrıca kirazda bulunan antosiyanin maddesi E ve C vitaminlerine benzer antioksidan etki yapmaktadır.”

Hiç yorum yok: