3 Mayıs 2012 Perşembe

Beringer White Zinfandel’in tadını çıkarın..


Baharlık pembe gözlüklerinizi takın;
Beringer White Zinfandel’in tadını çıkarın

Erguvanlar çiçek açtığına göre, pembe gözlükleri takıp bir kadeh rose şarap ile baharı ve yaklaşan yazı kutlamanın zamanıdır! “Peki ama hangi rose?” sorusunun cevabını ise Beringer White Zinfandel’i denediyseniz zaten biliyor olmalısınız.

Beringer White Zinfandel, genç ve eğlenceli. Ne de olsa kendisi bir Kaliforniyalı. Mania Gurme’nin Türkiye’ye getirdiği bu rose, hafif tatlı ve çok lezzetli. California White Zinfandel (Zinfandel Rose), canlı pembe rengiyle ve hem burunda hem de damakta taze çilek aromalarıyla sizi baştan çıkaracak.

Ajandanıza ekleyin!
Beringer White Zinfandel Festivali: 25 Mayıs - 3 Haziran
Bu sene 3.’sü düzenlenen Beringer White Zinfandel Festivali tam 10 gün sürecek. İstinye Park Armani Café, Nişantaşı Delicatessen ve Juno, Bebek Mangerie, Taksim Good Mood ve tüm Kırıntı şubelerinde festival boyunca Beringer White Zinfandel’in 1 kadehi 12TL, 1 şişesi ise 60TL’ye servis edilecek. White Zinfandel keyfini evde tatmak isteyenler ise tüm Online Mahzen, Şütte, Nezih ve İstinye Park Mania Gurme mağazalarından 1 şişesini 29TL’den satın alabilecekler.

Beringer’i Türkiye’deki şarapseverlerle buluşturan Mania Gurme, hayatına biraz pembelik katmak isteyen herkesi festivali birlikte kutlamaya davet ediyor.

Mania Gurme ve ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için:

Mania Gurme İstinyePark mağazası: 0212 345 52 45

1 yorum:

Unknown dedi ki...

bende bir ödülün var şekerim:)