Denenmiş Yemek Tarifleri,Fotograflar,Gezi Ve Hayatımdan Seçmeler
16 Temmuz 2009 Perşembe
Semizotu Salatası Ve Ağva Menüsü
Malzemeler;
1 demet semizotu
7-8 yemek kaşığı mayonez
10 tepeleme yemek kaşığı yoğurt
Tuz,Nane,Pulbiber
Hazırlanışı;
Semizotları saplarıyla birlikte ayıklanır,temizlenir,yıkanır ve süzülür.
Ardından başka bir kapta mayonez ve yoğurt çırpılır.Arzuya göre tuz ilave edilir (1 tatlı kaşığı)
Mayonezli karışıma semizotları ilave edilir,ve karıştırılır.
Başka bir kaba alınarak üzerine nane ve pulbiber serperek servis edilir..Afiyet olsun..
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder