28 Ağustos 2011 Pazar

Akbatı Alışveriş Ve Yaşam Merkezi Eylül'de Kapılarını Açıyor..!

Akis Gayrimenkul Yatırımı A.Ş.’nin, 2009′da inşaatına başladığı Esenyurt-Bahçeşehir’deki projesi Akbatı Residences, Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi üzerinde yükselen 348 rezidanstan oluşuyor.

50.838 metrekarelik arsa üzerinde yer alan projenin toplam inşaat alam 242 bin metrekare, satılabilir alanı ise 42.822 metrekare. Net 63.500 metrekarelik kiralanabilir alana sahip olan Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 200′e yakın mağaza, 9 sinema salonu, dünya mutfaklarım buluşturan restoranlar, çocuk oyun ve eğitim alanlarım içinde barındırıyor..

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi ise ziyaretçilerine 15 Eylül 2011 ‘de Açılması bekleniyor.. Üstelik Tem Oto Yolu Bağlantısıda açılarak Akbatı Avm'ye kolay ulaşım sağlayacak..

Devler hizmet verecek..

Akbatı Alışveriş Merkezi’nde 5M Migros, Boyner Büyük Mağazacılık, Koçtaş, TeknoSa ve Mars Cinebonus’un da aralarında bulunduğu çok sayıda marka devi de mağaza açacak..

AÇILACAK MAĞAZALAR..

ZEMİN KAT


MİGROS 5M,KOÇTAŞ ,TEKNOSA ,TEFAL, BERNARDO, HİSAR, WATSONSESSE
HOME SWEET, HOME SAMSUNG ,YATSAN, KARACA ÇELİK, OPMAR YATAŞ

ANA GİRİŞ KATI MAĞAZALARI

BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK

ZARA VEPA-NARS GAP JEANS LABKONYALI SAAT ŞİŞLİ OPTİK,SAMSONİTE KOTON STEFANEL DERİDEN FRED PERRY BİL STORE MANGO NEW BALANCE MAC-JO MELON CAMPER MASSIMO DUTTIZARA HOME TOMY HILFIGER BEYMEN CLUP HUGO BOSS LACOSTE ERDEM KIRAMER AVEDAAPPLESILK&CASHMEREUTERQUED&ROYSHO STARBUCKS SWAROVSKİ LE PAIN QUATIDIENL'OCCITIANE MARKS SPENCER, PINK BERRY, BEYMEN BUSINESS ,TOPSHOP ,SEVIL ,RAMSEY ,DESA, GLINGERIE SARAR, PELIN ,DAMAT, ALTINBAŞ ,HOTIÇ, NETWORK ,DIVARESE

1.KAT MAĞAZALAR

INTERSPORT MUDO H&M, LCW, BERSHKA, LTB ,MAVİ JEANS ,FOREVER,NEW  BOYNERGNC, BATİK LUFİAN PANÇO
REMZİ KİTAPEVİ TOYZSHOP MAYROYAL BNG BENETTONSPORTS WORKS NIKE REEBOK ADİDAS PENTİ ATASUN KIPLING CONVERSE COLUMBIA GREYDER LEVIS THE WOOSTRADIVAROUSN-STYLE MEN DOSIMAGINARIUM CLARKS ROMAN
FAİK SONMEZ, BAMBİ INTI MISSIMI CALZEDONIA GUESS SHOES

YEMEK VE SİNEMA KATI MARS CİNEBONUS VE ÇOK ÖZEL BAHÇE RESTAURANTLARIDA AYRICA HİZMETE AÇILACAKTIR..

Akbatı Avm Ulaşım Krokisi

Hiç yorum yok: