7 Nisan 2010 Çarşamba

Horlama Kabusuna Son



Sizi, horlamayı kabus olmaktan çıkaracak bir yenilik hakkında bilgilendirmek istiyoruz.

Uyku düzenini olumsuz yönde etkileyen horlama, kişilerin yeterli oksijen almasına engel oluyor. Bunun sonucunda, horlayan kişilerde gündüz saatlerinde uyuklama, halsizlik, konsantrasyon bozukluğu şikayetleri görülüyor. Erkeklerin ve kilo problemi yaşayanların daha sık karşılaştığı bir sorun olan horlama, erişkin insanların yaklaşık % 20-25'inde görülüyor ve zamanla şiddeti artıyor.

GlaxoSmithKline Tüketici Sağlığı tarafından İngiltere’den ithal edilen ve ilaç içermeyen Breathe Right Burun Bantları, burun tıkanıklığında anında ve uzun süren rahatlama sağlıyor. Patentli esnek tasarımı ile burun derisini hassas biçimde yukarı doğru kaldıran Breathe Right, burun deliklerini dışa doğru çekerek geniz yolunu açıyor, böylelikle rahat ve sorunsuz nefes alınmasını sağlıyor. Horlamanın azalmasına, soğuk algınlığı veya alerjilere bağlı burun tıkanıklığında rahatlamaya yardımcı oluyor.

Burundan hava akışını ve nefes almayı kolaylaştırdığı klinik olarak kanıtlanan Breathe Right, burun kanallarının açılmasını % 40 oranında arttırırken burundan hava alımını % 31’e kadar yükseltiyor. Otururken % 80, yatarken ise % 50 oranında daha rahat nefes almanızı sağlıyor.

Horlayan kişilerin % 75’i Breathe Right kullandıktan sonra geceleri daha rahat nefes alıyor. Horlayan kişiler ve eşleri, uyku esnasında daha az hareket ediyor, daha az uyanıyor ve gün içinde yaşanılan uyuklama miktarı önemli oranda azalıyor.

Eczane, market ve kozmetik marketlerde satışa sunulan ve iki farklı boyu olan Breathe Right’ın bir paketinde 10 adet bant bulunuyor.

Denemeniz için, Breathe Right Burun Bantları’nın bir örneğini sizler için özel olarak hazırladığımız ufak hediyelerimizle birlikte gönderiyoruz. Rahat nefes aldığınız gecelerde tatlı rüyalar görmenizi dileriz.

Sevgilerimizle,
GlaxoSmithKline Tüketici Sağlığı

2 yorum:

lerzankara dedi ki...

ne yapmamız gerekiyor deneme ürünü yollanması için

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

Canım özellikle bişey yapmadık bir ajans yollamış bize bir arkadaşımız vasıtası ile.bizede sürpriz oldu