31 Mayıs 2010 Pazartesi

Nar Natural & Regional Tadım Ve Tanışma Kahvaltısı

Güzel Bir Cumartesi Sabahında Cihangir White Mill Cafe'ye Tekrar Yolum Düştü..Bu sefer Bahçesine :) Yaz aylarında oldugumuz için açık havada Nar Ürünleri İle Güzel Bir Kahvaltı Hazırlanmış..

Sevgili İpek Özgüden Hanım'ın Davetini memnuniyetle kabul ettim.Kendisi Muhteşem biri..Hoş Sohbet Ve Güler Yüzlü..Bizleri Gülser ile Çok Güzel Karşıladı.. Ve Nar Ekibide aynı şekilde..

Soframızda Çok Önemli isimlerde vardı.Bunlardan Biri Gökçen Adar'dı..Kendisi çok hoşsohbet ve eğlenceli aynı zamanda çok bilgili güzel yemek hikayeleri olan biri..Google'de daha detaylı çalışmalarına bakabilirsiniz..

Böyle Usta ile tanıştığım için çok mutlu oldum.Hatta beraber Taksim yollarına yürüdük.Bol Bol muhabbet ettik.

Ayrıca NAR’ın lezzet ve kültürü danışmanı Araştırmacı Yazar Gökçen Adar..

Kahvaltı çok güzel,bol sohbetli ve bol lezzetli geçti..Özellikle doğal ortamda yeşillikler içinde kahvaltı etmek NAR'ın Konseptine uyuyordu veçok keyifli idi..
Tüm Nar Ekibi,Dilşad Hanım Bizleri çok güzel ağırladılar..
Nar ürünleri gerçekten çok lezzetli..Zeytinyağ çeşitleri biribirinden güzel..Reçelleri Harika..Lokum Muhteşem..Kelimelerle anlatamam tatmanız lazım..

Nar ürünlerini Geleneksel olanla doğal olanı bir arada sunan NAR’ın reçel ve marmelat çeşitlerini , şık ve özel ambalajlarında diğer organik ve doğal ürünleri ile birlikte; NAR Gourmet internet sitesi http://www.nargourmet.com/ , ATÜ Duty Free / İstanbul Atatürk Havalimanı, Cihangir Antre Gourmet, Maslak Mutfak Sanatları Akademisi / Material, İstinye Park Peynir / İstinye Park, Swiss Gourmet / İstanbul, Swiss Gourmet / İzmir, Etiler – Kavacık - Kemerburgaz Şütte’lerde bulabilirsiniz…

Biraz Sizlere NAR'dan Bahsetmek,hakkında paylaşımlar yapmak istiyorum..

Zeytinyağından organik ekşi ve sirke çeşitlerine, organik pekmez çeşitlerinden reçel ve marmelat çeşitlerine, akide şekerinden lokuma geçmişin, kültürümüzün geleneksel lezzetlerini günümüze taşımak misyonu ile 2009 yılında Good Foods, Inc tarafından kurulan NAR Natural & Regional’ın Kahvaltı Soframızda Good Foods, Inc. Genel Müdürü Samir Bayraktar; markanın hedeflerini, değerlerini, felsefesini paylaştı.
Samir Bayraktar, NAR’ın hedefinin bölgeselliğe ve yerel çeşitlere önem vererek her yıl yenileyecekleri ve genişletecekleri ürün gamı ile farklı lezzetler arayan lezzet tutkunlarına en iyi kalitede hizmet vermek olduğunu belirtirken hem yurt içinde hem yurt dışında farklı projelerle de gündeme geleceklerini aktardı. Bayraktar toplantıda yaptığı sunumda: “Farklı bölgelerden ve farklı çeşit zeytin bahçelerinden gelen değişik aroma ve tatlardaki zeytinyağı koleksiyonu, organik sirke, ekşi ve pekmez setleri, baharat-zeytinyağı eşleşmeleri, ikramlık reçel ve marmelatları, geleneksel Türk lokumu ve akide şekeri koleksiyonu ile NAR; Anadolu lezzetlerini, geleneklerini ve tükenmekte olan üretim deneyimini koruma altına alarak markalaştırmayı hedefliyor. İsmini ve anlamlarını Natural & Regional (doğal ve bölgesel) kelimelerinden alan NAR; Anadolu'nun doğal ve bölgesel ürünlerini, bu ürünlerin saflığına, özelliğine ve kültürüne yakışan üretim ve paketleme anlayışıyla sunuyor. NAR'ın özel seçimi ve kontrolü altında tamamen doğal ve organik koşullarda ekilen, bakımı yapılan, bölgesine göre ayrı ayrı toplanan ve işlenen ürünler, öz değerlerine yakışır, zevkli ve farklı ambalajları ile Anadolu kokan bir değer kazanıyor. Her bölgenin kendine has doğal ve geleneksel ürünlerinden zevk alanlar ve bu zevki paylaşmayı sevenler için yepyeni bir marka NAR. Balıkesir'den Mersin'e Aydın'dan Hatay'a, Tekirdağ'dan Mardin'e Anadolu'nun çeşitli bölgelerinde özel olarak yetiştirilen o bölgelere has ürünleri dünyaya tanıtmak amacıyla kurulmuş olan NAR 'ın öz kaynağı; benzersiz doğasıyla bu ürünleri yetiştiren zengin ve çeşitli Anadolu toprağı ve iklimi ile sağlıklı Akdeniz mutfak kültürü... NAR'ın doğal, bölgesel ve geleneksel değerlerle hazırlanan gurme koleksiyonu, Anadolu'nun kendine has bölgelerinde var olan özel ekim bahçelerinde ve tesislerinde tamamen doğal ve organik koşullarda yetiştirilen ürünlerden hazırlanmasından dolayı sunumlarıyla olduğu kadar lezzetleri ile de dikkat çektiğini söyledi..



NAR, Anadolu’nun doğal ve bölgesel ürünlerini, bu ürünlerin saflığına, özelliğine ve değerine yakışan bir üretim ve paketleme anlayışıyla sunuyor .Benzersiz doğasıyla bu ürünleri yetiştiren zengin ve çeşitli Anadolu toprağı ve iklimi sağlıklı Akdeniz mutfak kültürünün öz kaynağı . NAR’ın özel seçimi ve kontrolü altında tamamen doğal ve organik koşullarda ekilen, bakımı yapılan, bölgesine göre ayrı ayrı toplanan ve işlenen ürünler, öz değerlerine yakışır, zevkli ve farklı ambalajları ile Anadolu kokan bir verbeni kazanıyor. Doğanın her bölgeye has ürünlerinden zevk alanlar ve bu zevki paylaşmayı sevenler için NAR...

FOTOMODELİMİZ GÜLSER :)
Gurmeyemek blogunun sahibi Gülser'cim Sağolsun bana konu mankeni oldu :) Ve Bu Güzen Tadım ve Tanışma Gününü Kahvaltı Sonrasında NAR Lokum ve Akide Şekerlerimizle Türk Kahvesi Eşliğinde Sonlandırdık :)

Daha Sonra Taksim'e Gülser ile çıkarak,birlikte Her Yöreden Gelen Sergi Çadılarını Gezerek,Taksim Sokaklarında Dolaşıp Bir yerde mola verip Frappe'lerimizi içip soluklanarak Akşam Saatlerine yakın bir saatte evlerimize dönerek Bitirdik..

Bu güzel Gün için İpek Hanım'a Ve Tüm Nar Ekibine Teşekkür Ederim..Yeniden Görüşmek Dileğiyle Sizleri diğer günün fotografları ile bırakıyorum..

Sevgiler..

Sonraki Post : Pazar Günü SMN Barilla Etkinliği





http://www.nargourmet.com/







2 yorum:

Gurme Yemek dedi ki...

Herşey çok güzeldi canım yeniden görüşmek dileğiyle öpüldün

Gülser

EBRULİ dedi ki...

Atom karınca gibisin maşaallah nazar değmesin :)Ben okurken yoruldum nerden geliyo bu enerji ;) Öpüldün canımm