13 Ağustos 2010 Cuma

Çikolata Kaplı Portakal Şekerlemeli Şoko Krem


Evet evde kalan keklerinizi değerlendirmek istermisiniz?
Hem lezzetli hemde bayat keklerinizi değerlendirebileceğiniz lezzetli hemde hafif sayılabilecek bir tarif ile karşınızdayım..
Bu tarif bu yaz günlerinde yoğun çikolatasıyla ve iftar sonrası tatlı ihtiyacınızı giderip serinleticek..

Malzemeler:

750 ml.Süt
1 paket kakaolu Puding
1 su bardağı CKLT Pralin
100 gr.CKLT Bitter Kuvertur Çikolata
4-5 Dilim Kek Parçacıkları ( Damla Çikolatalı Kek Kullandım)

Üzeri İçin:

Hindistan Cevizi

200 gr. CKLT Çikolata Kaplı Portakal Şekerlemesi

Hazırlanışı:

Puding süt ile birlikte pişirilir.Kaynadıktan sonra pralin ve bitter kuvertur ilave edilir.Sıcakken 1 dk daha pişirilmeye devam edilir.Kuvertur çikoltamız ve pralinimiz iyice karışıp eriyince Şoko Kremamız ılıtılmaya bırakılır.
Daha sonra Cup'lara Kek Parçacıkları pay edilir.Üzerine Şoko Kremamızdan Pay Edilir.
Hindistan cevizi ve CKLT Çikolata Kaplı Portakal Şekerlemesi ile Süslenerek Soğuk olarak Servis Edilir.Afiyet Olsun..

9 yorum:

Çağla Yılmaz Bayar dedi ki...

Ellerinize Sağlık ,gerçekten çok iştah açıcı.

çeşnici Handan dedi ki...

Görüntü muhteşem olmuş. Ellerine sağlık.

nesrin dedi ki...

Bende cok severek kullaniyorum keki pudinglerde. Ellerinize saglik. Sevgiler...

Krema Tadında dedi ki...

portakal harika bir aroma tadı veriyor ellerine sağlık ...

Cafe Pepela dedi ki...

Mmmm çok leziz görünüyor!
Ellerinize,gönlünüze sağlık.
Cici ramazanlar

Zehra Gürgen dedi ki...

Enfes olmuş, bol çikolatalı soğuk soğuk ne güzel yenir.
ellerine sağlık

sevgiler

SeViL ( sevdalitatlar ) dedi ki...

Çikolata Şöleni !
Ellerine sağlık bereketi bol olsun..

Sevgiler..

Tuğba Agaci dedi ki...

Buram buram çikolata kokan bir reçete!Hastalara deva olacak türden..Yemeklerden sonra 2 tabak (: Ellerine sağlık!!

Nilgün Komar dedi ki...

bittiimmmmm