29 Ağustos 2010 Pazar

'' Eyvah Eyvah 2 '' Çekimlerine Başlandı,Ocakta Vizyonda..

''Eyvah Eyvah 2" Ocak'ta vizyonda



Ata Demirer'in 2010'a damgasını vuran filminin ikincisi 2011'de sinemalarda olacak


Başrollerini Demet Akbağ ve Ata Demirer'in paylaştığı 'Eyvah Eyvah' filminin ikincisi 2011'de seyirciyle buluşacak. Gösterime girdiği 26 Şubat tarihinden itibaren 2 milyon 438 bin kişi tarafından izlenen 'Eyvah Eyvah'ın devamı olacak 'Eyvah Eyvah 2'nin yapımcılığını yine BKM Film üstleniyor. Film 21 Ocak 2011'de vizyona girecek.


KLARNETÇİ HÜSEYİN


Senaryosunu Ata Demirer'in kaleme aldığı 'Eyvah Eyvah'da, klarnetçi Hüseyin'in (Ata Demirer) İstanbul'a yolculuğu ve şarkıcı Firuzan (Demet Akbağ) ile karşılaşması sonrası gerçekleşen komik olaylar anlatılıyordu.
Başrollerini Demet Akbağ ve Ata Demirer'in paylaştığı 'Eyvah Eyvah' filminin ikincisi Ocak 2011'de seyirciyle buluşacak. Ata Demirer Twitter sayfasından yazdığı mesajla duyurdu.

Televizyon gazetesi Haberine Göre:

Ata Demirer : Eyvah Eyvah 2 çekimlere başlandı senaryo bitti 2011'de ocak ayında kısmet olursa vizyona giricekSüper bir film olacağından kuşkunuz olmasın.Eyvah Eyvah 2 yi sabırsızlıkla beklediğinize eminim ama beklediğinize değecek.

2 yorum:

Begonvilli Ev dedi ki...

Çok keyifli bir filmdi ilki. Oyuncular başarılı, mekanlar harikaydı. Senaryo da hoştu doğrusu. Umarım devamı da aynı kalitede olur.

ruken dedi ki...

Ben çok keyifle izlemiştim ilkini.. bu nasıl olacak acaba? bu tür filmlerin 2. leri ilkinin tadını vermiyor.. kaygılar tamamen gişeye döndüğü için..