25 Ağustos 2010 Çarşamba

Penguen'den Yenilik.. Hemen Aç,Isıt ve Ye..!

Hemen aç, ısıt ve ye!
Türkiye gıda sektöründe ilklerin öncüsü olan Penguen Gıda, yeni bir ürün serisiyle tüketicilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Penguen Haşlanmış Kuru Fasulye, Haşlanmış Barbunya ve Haşlanmış Nohut çok yakında market raflarındaki yerini alacak.
Bu ürünler, normalde bir gece öncesinden suya yatırılmış ve daha sonra haşlama işlemi yapılmış ürünlerin kıvamında. Böylece hem zamandan hem de paradan tasarruf edebilirsiniz. Katkısız olarak üretilen haşlanmış ürünlerin suyunu süzüp yemeğinizi yapmak için tencereye koyduğunuz malzemelere eklemeniz ve 5 dakika pişirmeniz yeterli olacak. Arzu ederseniz pişirmeden de suyunu süzerek salatalarda kullanabilirsiniz.
Sağlıklı bir yaşam sürdürebilmek için dengeli ve sağlıklı beslenmek, gün geçtikte daha fazla önem kazanıyor. Bu nedenle alınan gıdalar özenle seçilmeli. Baklagillerden alınan bitkisel protein, günlük alınması gereken protein miktarında önemli bir yer tutuyor.
Tüm dünyanın severek tükettiği, son derece besleyici olan bakliyatın her tanesi, gerçek bir protein deposu... Bu besinlerin bileşiminde B vitamini kompleksi ve E vitamini de bulunuyor.
Sofralarımızın baştacı olan bakliyat ürünleri, mutfak kültürümüzde önemli yere sahip. Bunu çok iyi bilen Penguen, tamamı yerli mahsul olan en kaliteli bakliyat ürünlerini kullanarak tüketicilerin hayatını kolaylaştıracak, tamamen katkısız ve çok sağlıklı haşlanmış bakliyat serisini sunuyor.

Hiç yorum yok: