25 Kasım 2008 Salı

Double Çikolatalı Profiterol (Kolay Yapım)






Malzemeler;

25-30 tane hazır profiterol topu (Bazı büyük marketlerde bulunuyor)


Üst sosu İçin;

1 paket çikolatalı sos

4 yemek kaşığı sarelle


500 ml.süt (Tüm malzemeler karıştırılarak pişirilir,Sarelleyi kaynamaya yakın sıcakken koyabilirsiniz)

İç Harcı İçin;

1 paket dr.oetker kakaolu cremole

1 paket dr.oetker (1 tane) kremşanti

500 ml.süt


Tüm İç harcı malzemeleri karıştırılır.İyice çırpılır.Profiterol toplarına krema şırıngası yardımıyla iç harcı kremasından doldurulur.Üzerine Servisten önce Çikolata sosu dökülür.Servise Hazırdır.Ve çok lezzetli kolay bir profiterol tarifimdir....Afiyet olsun..

Hiç yorum yok: