14 Şubat 2010 Pazar

Mevsiminde Toplanan Karadutlar Penguen Kalitesiyle Sofralarda..



Penguen’den enfes karadut reçeli


Türkiye konserve sektörünün öncü markası Penguen, zengin reçel çeşitlerine karadutu da ekledi. Mevsiminde toplanan karadutlar Penguen’in Avrupa standartlarında hijyenik üretim yapan tesislerinde yıkanıp ayıklandıktan sonra geleneksel damak zevkimize uygun şekilde hazırlanıp sağlıklı cam kavanozda sunuluyor.
Karadut meyvesi güçlü antioksidanlar içermesi yönüyle vücuttaki serbest radikalleri etkisiz hale getirerek bağışıklık sistemini güçlendirme özelliği taşıyor. İçerdiği flavonoidler sayesinde ise kalbi koruyor ve kan basıncını düşürüyor. Aynı zamanda yaşlanmayı geciktirici etkiye de sahip.
Karadutun faydaları bunlarla da kalmıyor. Halsizliği, aşırı yorgunluğu ve uykusuzluğu gidermede etkili olan karadut, kanı temizlediği için anemi hastalarına tavsiye ediliyor. Kronik sindirim sistemi rahatsızlıklarını gidermede rol oynayan karadutun mide salgısını artırdığı ve sindirim sitemini düzenlediği de biliniyor. Kronik gastrit ve hepatit tedavisi görenlere, ağız veya boğaz enfeksiyonu yaşayanlara de önerilen karadut saçların ve dişlerin güçlenmesinde etkili.
İçindeki bol karadutla keyfinize keyif katacak Penguen Karadut Reçeli’ni başta kahvaltı öğünü olmak üzere günün her saatinde keyifle yiyebilir ya da onunla tatlılarınıza ekstra lezzet katabilirsiniz.
www.penguen.com.tr

2 yorum:

Nilgün Komar dedi ki...

denemek lazım

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

Bende en yakın zamanda denicem :)