11 Şubat 2010 Perşembe

Piliç Kavurma (Sote) Sandeviç

Gribe Yakalandığım şu günlerde hem yemek yapmaya halim yoktu hemde hafif ve besleyici yiyeceklerle beslenmem gerekiyordu..

Sağolsun Eşim tam benim istediğim tarzda bir piliç yemeği yaptı bana..Benim gibi yağsız et sevenler için ideal..Biz sandeviç olarak tükettik..

Ayrıca bu menüyü hazırlamak sadece 15 dakika..Ve Çok Pratik..

Fotograflar Flaşsız ve Loş Akşam Işığında Çekildi..Umarım Beğenirsiniz :)

Malzemeler;

450 gr.CP Piliç Bonfile
2 yemek Kaşığı Yonca Mısırözü yağı
1 tatlı kaşığı Tuz

Servis Önerisi;

Kepek Ekmeği
Yonca Mayonez
Yonca Ketçap
Yonca Kornişon Turşusu


Hazırlanışı;

Piliç Bonfilelerimiz minik küpler halinde kuşbaşı olarak doğranır.Teflon tenceremize 2 yemek kaşığı sıvıyağ eklenerek piliç etlerimiz atılır.Ve harlı ateşte sürekli kavurarak pilic etlerimiz kavrulur.Etlerimiz kızarmaya başlayınca ocaktan alınır.Arzuya göre tabakta arzuya göre sandeviç olarak Mayonez,Ketçap ve Turşu eşliğinde tüketilebilir.Afiyet Olsun..

5 yorum:

Ayşegül dedi ki...

geçmiş olsun... sandviç alternatifi olarak çok beğendim afiyet olsunnn...

Mimosa Café dedi ki...

geçmiş olsun. valla diyete başladım ne görsem canım çekiyor :) sandviç çok hoş. aslında diyete de uygun olabilir bu diye düşünmekteyim.

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

Ayşegül;

Alternatif olarak gerçekten güzel denemelisin..

Mimosa Cafe;

Diyetteyken yapabileceğin hem yağsız hem hafif bir menü

Esma İzgialp Tanglay dedi ki...

Geçmiş olsun. Sandeviç pek güzel görünüyor.

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

Teşekkürler Esmacım