13 Şubat 2010 Cumartesi

Sevgililer Günü Özel 3 Sinema Filmi Önerisi

Valentine's Day..

Sevgiler Günü Özel Yabancı Bir Sinema Filmi..

Türü Yine Romantik Komedi..

Filmin Özeti :
Oyuncular : Taylor Lautner (Tyler Harrinton) , Bradley Cooper (Holden) , Anne Hathaway (Liz) , Taylor Swift (Felicia) , Jessica Biel (Kara Monahan) , Jessica Alba (Morley Clarkson) , Jamie Foxx (Kelvin Briggs) , Ashton Kutcher (Reed Bennett) , Julia Roberts (Kate) , Jennifer Garner (Julia Fitzpatrick)

“Sevgililer Günü/Valentine’s Day” bir grup Los Angeles'linin birbirine geçmiş hikayelerini konu alıyor. Kahramanlarımız sevgililer gününün romantizmi içinde, kendi hayatlarında, o güne kadar fark etmedikleri önceliklere yer vermeleri gerektiğini görüyorlar.


Gary Marshall'ın yönettiği “Sevgililer Günü/Valentine’s Day”in senaryosunu Katherine Fugate, Abby Kohn & Marc Silverstein (“He’s Just Not That Into You”), ve Oscar® adayı Susannah Grant (“Erin Brockovich”) yazdılar. Filmin yapımcıları; Mike Karz ve Wayne Allan Rice. Yönetici yapımcılar; Toby Emmerich, Diana Pokorny, Samuel J. Brown ve Michael Disco.

Kamera arkası ekibinde yer alan isimler şöyle sıralanıyor; görüntü yönetmeni Charles Minsky (“The Princess Diaries 2: Royal Engagement”); Oscar®-adayı yapım tasarımcısı Albert Brenner (“Beaches,” “Pretty Woman”); kurgu Bruce Green (“Baby Mama,” “Runaway Bride”); ve Oscar®-adayı kostüm tasarımcısı Gary Jones (“The Talented Mr. Ripley,” “Princess Diaries” filmleri).

New Line Cinema sunar “Sevgililer Günü/Valentine’s Day,”. Filmin uluslararası dağıtımını bir Warner Bros. Entertainment Şirketi olan Warner Bros. Pictures üstleniyor. Film tüm dünyada 12 Şubat 2010'da vizyona girecek.


Evet 14 Şubat Sevgililer Gününde Yine İzlenebilecek Bir Komedi Filmi..
Çoğumuz güzel bir yemek,pasta ve hediye eşliğinde geçiririz..
Birde Sinema Tabi..
14 Şubat Vizyona yeni giren filmler için sinema salonlarında yer bulabilirmisiniz bilmiyorum ama gülmek için ve keyifli vakit geçirmek için gidilebileceğini düşünüyorum..

Biliyorum Recep İvedik film serileri yüksek eleştirilere maruz kalıyor ama yinede 10 milyona yakın gişe rekoru kırıyor o kadar eleştiriye rağmen..

Anlaşılan Türk halkı olarak gülmeyi seviyoruz ve gülmek için kendimize eğlence arıyoruz...

Recep İvedik 3 vizyona girdikten sonra mecralarda eleştirilere yine maruz kaldı..

İzlicez görücez :)

Filmin Özeti:



Tür: Komedi

Oyuncular:
Şahan Gökbakar · Zeynep çamcı · Deniz Bozkurt

Babaannesinin ölümünden sonra Recep İvedik kendisini kötü hissetmekte ve son derece komik depresyon belirtileri göstermektedir. Her gece gördüğü bir kabus da sinirlerini iyice bozmuştur. Bu kabustan kurtulmaya çalışan Recep, mahallenin ev kadınlarından, en yakın dostu bakkal Salih'ten psikologlardan ve hatta cinci hocalardan medet umar ancak hiç birisi içindeki sıkıntıya çare bulamaz.

Bu depresyon sıkıntı hali hiç geçmeyecekmiş gibi görünürken bir anda hayatına uzaktan akrabası olan genç bir kız, Zeynep girer. Zeynep, İstanbul'da üniversiteye gitmekte ancak kalacak yer sıkıntısı çekmektedir ve bir gün Recep'in evinde yaşayacaktır. Recep ve Zeynep ilk başlarda pek iyi anlaşamasalar da günler geçtikçe birbilerine ısınırlar ve Zeynep de Recep'in iç sıkıntısını geçirmek için ona yardımcı olmaya, hayatına renk katmaya çalışır.

İkisi beraber Recep'in bugüne kadar yaşamında hiç yer vermediği spor ve sosoyal aktivitiler yapmaya başlarlar. Bu bağlamda sabah koşusu yaparlar, karate kursuna katılırlar, dans dersleri alırlar, paintball oynarlar, tiyatroya giderler, seramik , aşçılık kurslarına katılırlar vs. Hatta bir günlüğüne Zeynep'in okuduğu üniversite de öğrenci bile olur Recep. Bütün bu serüven boyunca Recep gittiği her yerin altını üstüne getirir ve seyirciyi kahkahaya boğacak durumlar yaşanır. Ancak bunların hiçbiri Recep'in derdine çare olamaz. Ta ki Zeynep hayatında hiç yaşamadığı bir şey yapıncaya kadar.



Ve Romantik Komedi..

Asıl merak ettiğim ve gideceğim film :)

Hatta önceliği bu filme vereceğim ve sizlerle paylaşacağım :)

Oyuncu kadrosu güzel..

İzlenebilir..

Benden Söylemesi :)))

Tüm Aşıkların Sevgililer Günü Kutlu Olsun :)

Filmin Konusu :


Tür: Romantik Komedi

OYUNCULAR : CEMAL HÜNAL, ENGİN ALTAN DÜZYATAN, GÜRGEN ÖZ, SEDEF AVCI, SİNEM KOBAL, BURCU KARA, KUBİLAY PEMBEKLİOĞLU, MERT YAVUZCAN

KONUK OYUNCULAR: JANSET, BEGÜM KÜTÜK


Esra, Didem ve Zeynep çok yakın arkadaş olmalarına rağmen birbirinden farklı hayatlar sürdüren farklı karakterlere sahip üç kişidir. Sessiz sakin olan Esra, deli dolu olan Didem ve dominant karaktere sahip olan Zeynep..

Bu üç arkadaştan istikrarlı olarak ilişkisini sürdürebilmiş olan Zeynep'in düğünü hem Esra'nın hem de Didem'in hayatında değişik süprizlere neden olacaktır. İstemediği bir işte yıllardır çalışan Esra bir cesaret örneği göstererek, hayatını değiştirmeye karar verir. Bunun için ilk adımı atar ve işinden istifa eder, kötü giden ilişkisini sona erdirir.

Uzun iş aramalarından sonra zar zor iş bulduğu reklam ajansına çalışmaya başlayana Esra'yı bir sürpriz bekliyordur.

Ajansın kreatif direktörü Mert ile Esra yakınlaşırken, erkeklere karşı yanlış strateji uyguladığını düşünen Didem'de Mert'in arkadaşı aktör Cem Sezgin'den etkilenir ve onu elde etmek için okuduğu bir kitaptan taktikler uygulamaya başlar. Kızların aşk hayatlarında yaptıklarını tasvip etmeyen Zeynep de evliliğinde sorunlar yaşar. Bu üç kızın aldıkları kararlar hayatlarını sürpriz şekilde değiştirecektir.


Romantik Komedi Fragman;

8 yorum:

Beyaz Hanımeli dedi ki...

'Sevgililer günü' ve 'romantik komedi' filmlerini ben de merak ediyorum. Fragmanlarından güzele benziyorlar. Paylaştığın için sağol. Sevgiler.

Sibella dedi ki...

Romantik Komedi'yi izledim çok beğendim, çok güldüm, tavsiye ederim.
Valentine's Day'i de belki yarın seyredebiliriz diye düşünüyoruz.
Recep İvediği ise düşünemiyorum bile :))

mutfakcini dedi ki...

Valentine's Day'i izlemek istiyorum ben de.Diğerlerini de izlemedim henüz :)Sevgi günümüz kutlu oslun canım ;)

Esra dedi ki...

Recep İvedi'ğe vizyona girdiği gün gittim ve bence serisinin en kötü filmi. Hiç tavsiye etmiyorum..

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

Ebruli :

Seninde sevgilier günün kutlu olsun cnm

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

Sibella:

Bize 14 şubat Vesilesiyle gidecektik ama gribal enfeksiyonum yüzünen hafta içine kaldı herkes beğeniyor inşallah bende beğenirim :)

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

Beyaz Hanımeli;

Bişey değil bende gitmeni öneririm :)

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

Esracım ;

Olabilir en beğeniğim 1.si idi..

Ama vaktim kalırsa yinee gitmeyi düşünüyorum :)