24 Şubat 2010 Çarşamba

QSPA DOĞAL KOZMETİK ÜRÜNLERİ

Sizleri Doğal Kozmetik Ürünleri Qspa ile tanıştırmak istiyorum..
Hafta sonu kapımda kargolar birikmiş sağolsun ev sahinim tüm kargolarımı almış..
Geldiğimde bütün kargoları görünce ne oldugunu merak edip heyecanla açtım gecenin 00:00 sularında :)

Kargo pakedinin birinde QSPA doğal kozmetik ürünleri çıktı.Sloganı ise DOĞAYI PAKETLİYORUZ..

İlk olarak deneyimimi kızımı baby şampuanını kullarak yaptım..Kokusu çok güzeldi..Ayrıca gözde yakmıyor ve doğal oldugu için çok aşırıda köpürmüyor..

Daha sonrada kırmızı kil peeling ürününü kullandım çok beğendim..Kokularına ise hayran kaldım..Dokunurken içerisindeki killeri hissediyorsunuz :)

Şimdi ürünleri tanıtayım sizlere..

Sizlere tanıtırken bende içeriklerini okumuş oldum :)

Son olarak göndermiş oldugu ürünler için QSPA'ya Teşekkürler


QSPA - ORKİDE-YASEMİN ŞAMPUAN


Göz yakmayan özel formülasyonu Çiçeklerin çiçeği anlamına gelen Ylang ylang ( Anti-depresan, afrodizyak, enfeksiyon önleyici, antiseptik, hipotansif, düzenleyici, sinirleri yatıştırıcı ve dolaşım sistemini uyarıcı ) gül ağacı (Virüs,mantarlarda mikrop öldürücü ) ve Yasemini(sıkılaştırıcı antistres ağrı giderici) muhteşem uyumu. İle İçinde bulunan doğal yağlar, Jojoba(yağ dengeleme parlaklık- kolay tarama) Shea-Karite (besin deposu), Akşam Çuha çiçeği yağı(koruma - beslenme) Macadamia (tam bir nemlilik) yağı, Fıstık yağı(koruma-besleme) her derde deva Argan (nemlendirme ve ektra besleme)yağı, Ceviz yağı (dökülmeye-besleme) ve Üzüm çekirdeği (hücre yenileme-antioksidan) yağı ,nem seviyesini dengeliyor ve narin saçlar dahil tüm saçlara iyi gelen güzel bir nemlendiricili şampuanı önce kendimizde test ediyoruz ,vedalaşıp size gönderiyoruz.. Ayrıca yaseminin ve orkidenin baştan çıkarıçı aromaterapi etkisi ylang ylangın afrodizyak etkisi ile birleşince tüm algılarınız açılacaktır, bundan sonrası size kalmış , sıra dışı, soft bir ürün.Daha fazlasını isteyenler için zeytin yağlı saç kremini tavsiye ederiz.

QSPA - EGZOTİK ŞAMPUAN

Göz yakmayan , kepek önleyici özel formülasyonu ile Canlandıran, onaran, C vitamini içeren, muhteşem kokuların birleşimiyle ferahlatan meyveler, cildin yaşlanmasını engelleyen antioksidanlar ,dokuların sağlamlığını ve kolojen üretiminden, alyuvarların iyileşmesine kadar çok sayıda görevi olan doku onaran Kayısı çekirdek yağıyla ( antiaging-canlandırma) zenginleştirilen Böğürtlen (iyileştirme- antikansorojen) ve egzotik meyvaların doğal özleri ile bezeli bu Şampuanda Tropik coğrafyadaki bitki yağları ve özlerini Anadolu coğrafyası ile karıştırdık, İlginç olduğu kadar gizemli bir ürün oldu zira ilkleri denedik, Maydanoz( besler, parlatır, dökülmeyi yavaşlatır) ve Yeşil çay (Özünde bulunan polifonlar bilinen en güçlü antioksidanlardandır) özlerini çokça kullandık az birazda ısırgan suyunu Denizli bölgesinden yerin 2400 mt altından yüzeye buhar olarak çıkan termal su ile karıştırdık, (zaten tüm ürünlerimizde biz bu suyu kullanıyoruz.) Bu su tüm ürünlerimizi netleştiriyor canlandırıyor ayrıca içinde bakteri oluşumu çok yavaş. Asos bölgemizin hava akımlarından dolayı tertemiz kalan atmosferinden elde edilen Organik zeytinyağını(beslenme- yenileme), Afrika dan şifa yağı Shea karite (yumuşatıcı-nem tutma) ve avakado yağı (besleme-gevşetme) Güney Amerika dan jojoba (yağ dengeleme parlaklık- kolay tarama) yağı Hint yarım adasından Ceviz(dökülmeye-besleme) ve hint yağı ( saç ve kirpik dökülmesinde) ile tam bir şifa kazanından saçınıza, saç derinizin besin deposu. Yine aromatrepi etkisinide unutmadık Gerçek Lavanta(rahatlatma-antistres), Biberiye(hücre aktivasyonu-antiseptik), Çam, ve az biraz Yasemini(sıkılaştırıcı antistres ağrı giderici) ile karıştırdık, Doğal olarak sığırdili kökü ve pembe fransız kili ile renklendirdiğimiz bu meyve tadındaki çok çekici şampuanı bütün saç tiplerine uygundur. Biraz daha fazlasını isteyenlere Zeytin yağlı saç kremini şiddetle öneririz.

QSPA - KARİTE-VİTAMİN E EL VE YÜZ KREMİ

Shea-Karite (besin deposu), Batı Afrika’da bulunan Karite fındık ağacından ve Mangifolia ağacından elde edilir. Güneşin zarar veren mor ötesi ışınlarını engelleyen cinnamic asidi, doğanın kanıtlanmış olduğu nemlendiricisi özelliği ile koruma sağlar. E vitamini içeren bu yağ içeriğindeki anti oksidanlar sayesinde, çevrenin cilt üzerindeki olumsuz etkilerini gidermesine yardımcı olur, Antioksidan moleküller hücre yapılarına zarar veren serbest radikalleri engeller ve nötralize eder. Günlük kullanımlarda cilt üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturduğunu hissederek keyifle kullanılacak , her cilt tipinin, özellikle de hassas ve kuru ciltlerin kullanabileceği çok özel bakım kremidir. Shea Yağının bazı ekstra özellikleri; Cildi dengeler, canlılığını artırarak, sağlıklı bir görünüme kavuşturur. Cilt üzerinde kimyasal artık bırakmadan deriye nüfuz eder, nemlendirir, korur. Saça sürülüp sıcak tutulduğunda saç bakımınıda yapar, onarır. E ve F vitaminleri bakımından oldukça zengindir kollagenin yapılanmasını sağlayarak derinin gevşemesini engeller kırışık oluşumunu yavaşlatır. F vitamini ise kuruyan ve çatlayan deriyi yatıştırır. Üç ana yağlı asit, linoleic, linolenic ve arachidonici içeriği vitaminler vasıtası ile kuru ve yıpranmış citleri güçlendirir. Denizli bölgesinden yerin 2400 mt altından yüzeye buhar olarak çıkan termal suyu (bu su tüm ürünlerimizi netleştiriyor canlandırıyor ayrıca içinde bakteri oluşumu çok yavaş,ayrıca tüm ürünlerimizde biz bu suyu kullanıyoruz), Asos bölgemizin hava akımlarından dolayı tertemiz kalan atmosferinden elde edilen Organik zeytinyağı(beslenme- yenileme) ile karıştırdık, Yalovadan toplanan dağ böğürtlenini (iyileştirme- antikansorojen) ezerek çıkan suyuda ilave ettik Jojoba(yağ dengeleme parlaklık- kolay tarama) , Akşam Çuha çiçeği yağı(koruma - beslenme) Macadamia (tam bir nemlilik) yağı, Fıstık yağı(koruma-besleme) her derde deva Argan (nemlendirme ve ektra besleme)yağı, Ceviz yağı (dökülmeye-besleme) ve Üzüm çekirdeği (hücre yenileme-antioksidan) yağı Hint yarım adasından hint yağı ( saç ve kirpik dökülmesinde) ile tam bir şifa kazanından..

QSPA - ÇAMUR MASKESİ KIRMIZI KİL

Mineraller açısından çok zengin,Denizli bölgesinden yerin 2400 mt altından yüzeye buhar olarak çıkan termal suyu (bu su tüm ürünlerimizi netleştiriyor canlandırıyor ayrıca içinde bakteri oluşumu çok yavaş,ayrıca tüm ürünlerimizde biz bu suyu kullanıyoruz), yine aynı bölgeden çıkarttığımız mineral deposu Kırmızı kil ile Asos bölgemizin hava akımlarından dolayı tertemiz kalan atmosferinden elde edilen Organik zeytinyağı(beslenme- yenileme) ile karıştırdık.Bu kadarla yetinmeyip dünya coğrafyasından Çiçeklerin çiçeği anlamına gelen Ylang ylang ( Anti-depresan, afrodizyak, enfeksiyon önleyici, antiseptik, hipotansif, düzenleyici, sinirleri yatıştırıcı ve dolaşım sistemini uyarıcı ) gül ağacı (Virüs,mantarlarda mikrop öldürücü ), Jojoba(yağ dengeleme parlaklık- kolay tarama) Shea-Karite (besin deposu), Akşam Çuha çiçeği yağı(koruma - beslenme) Macadamia (tam bir nemlilik) yağı, Fıstık yağı(koruma-besleme) her derde deva, Ceviz yağı (besleme) ve Üzüm çekirdeği (hücre yenileme-antioksidan) yağlarını ekledik, basit ama etkili bu ürün cildinizin dirildiğine şahit olacaksınız. Ciltteki ölü deriyi alarak cildin tam anlamı ile temizlenmesini yardımcı olacaktır, Bu işlem direkt mineral olarak zengin kırmızı(demiroksitli) kilden gelir. Arındırıcı özelliği ile cilt ve vücutta bakteri üremesini engelleyerek sivilce ve siyah nokta (akne & Comedon) oluşumunu engeller Cildi temizledikten sonra yüzün her yerine parmak uçları , nemli firmatör veya fırça yardımı ile uygulayın, 5 dakika kadar cildinizde uygulamaya devam edin hafif kuruma doğru ılık su ile durulayın. Cildinizi uygun bir temizleyici ile temizleyin ve tercihen Shea-Karite & Vitamin E Kremi ile nemlendirin. Tüm cilt tipleri için uygundur.(miktar ve üzerine uyguladığınız masaj ayarını cilt tipinize göre ayarlayabilirsiniz.) yapımı oldukça zahmetli ama iyiki yapmışız elimize sağlık.

QSPA - PEELİNG KIRMIZI KİL

Asos bölgemizin hava akımlarından dolayı tertemiz kalan atmosferinden elde edilen Organik zeytinyağı(beslenme- yenileme) ile yerin 2400 mt altından yüzeye buhar olarak çıkan termal suyu (bu su tüm ürünlerimizi netleştiriyor canlandırıyor ayrıca içinde bakteri oluşumu çok yavaş,ayrıca tüm ürünlerimizde biz bu suyu kullanıyoruz), yine Denizli bölgemizden çıkarttığımız mineral deposu Kırmızı Kil ile bu ürünü yaptık. Ölü deriyi ciltten atarken kan dolaşımını hızlandırmak istedik, taze kan hücrelerini geri gönderirken dünya coğrafyasından Çiçeklerin çiçeği anlamına gelen Ylang ylang ( Anti-depresan, afrodizyak, enfeksiyon önleyici, antiseptik, hipotansif, düzenleyici, sinirleri yatıştırıcı ve dolaşım sistemini uyarıcı ) gül ağacı (Virüs,mantarlarda mikrop öldürücü ), Jojoba(yağ dengeleme parlaklık- kolay tarama) Shea-Karite (besin deposu), Akşam Çuha çiçeği yağı(koruma - beslenme) Macadamia (tam bir nemlilik) yağı, Fıstık yağı(koruma-besleme) her derde deva, Ceviz yağı (besleme) ve Üzüm çekirdeği (hücre yenileme-antioksidan) yağlarındaki tüm şifayı da götürsün istedik bu cilt ve vücutta bakteri üremesini engelleyerek sivilce ve siyah nokta (akne & Comedon) oluşumunuda engelledik. Yüzünüze veya vücudun her yerine parmak uçları , nemli firmatör veya fırça yardımı ile uygulayın, 5 dakika kadar cildinize hafif masaj yaparak nüfuz etmesini sağlayın kurumaya doğru topaklar halinde dökülünceye kadar masaja devam edin ve ılık su ile durulayın. Cildinizi uygun bir temizleyici ile temizleyin ve tercihen Shea-Karite & Vitamin E Kremi ile nemlendirin. Tüm cilt tipleri için uygundur.(miktar ve üzerine uyguladığınız masaj ayarını cilt tipinize göre ayarlayabilirsiniz.)

QSPA - SOFT SAÇ KREMİ

Denizli bölgesinden yerin 2400 mt altından yüzeye buhar olarak çıkan termal suyu (bu su tüm ürünlerimizi netleştiriyor canlandırıyor ayrıca içinde bakteri oluşumu çok yavaş,ayrıca tüm ürünlerimizde biz bu suyu kullanıyoruz), Asos bölgemizin hava akımlarından dolayı tertemiz kalan atmosferinden elde edilen Organik zeytinyağı(beslenme- yenileme) ile karıştırdık, Maydanoz (besler, parlatır, dökülmeyi yavaşlatır) ve ısırgan suyu(hücre yenileme-kepek önleyici) ile karıştırdık Yalovadan toplanan dağ böğürtlenini (iyileştirme- antikansorojen) ezerek çıkan suyuda ilave ettik Jojoba(yağ dengeleme parlaklık- kolay tarama) Shea-Karite (besin deposu), Akşam Çuha çiçeği yağı(koruma - beslenme) Macadamia (tam bir nemlilik) yağı, Fıstık yağı(koruma-besleme) her derde deva Argan (nemlendirme ve ektra besleme)yağı, Ceviz yağı (dökülmeye-besleme) ve Üzüm çekirdeği (hücre yenileme-antioksidan) yağı saçlarınıza ekstra yumuşaklık ve parlaklık vermesinin yanı sıra saçlarınızı besler ve onarır ve uzun süre yıpranmasını engeller Saçınızı önce şampuan ile yıkayın, daha sonra saç kremini ıslak saça uygulayın ve durulayın. Sürekli kullanımda saçın daha dolgun ve parlak yapı aldığı gözleneceksiniz. Boyama işlemleri sonrası kullanıma uygundur. Saça banyo sonrası veya fön öncesi uygulanabilir. Şampuan sonrası saçlarınıza tamamen kremsi yapı hakim olacak şekilde uygulayın. 5 dakika bekleyin. Sadece durulayarak saçtan arındırın. Saçınızda kalan bebek teni kokusunu gün boyunca hissedeceksiniz.


QSPA - BEBEK ŞAMPUANI

İşe Sarımsakları (antibiyotik- uyarıcı-yenileyici) tahta havanda ezerek başladık, Asos bölgesi organik zeytinyağına (beslenme- yenileme) yatırdık, dünya coğrafyasından Jojoba(parlaklık- kolay tarama) Shea-Karite (besin deposu), Akşam Çuha çiçeği yağı(koruma - beslenme) Macadamia (tam bir nemlilik) yağı, Fıstık yağı(koruma-besleme) karışımında harmanladıktan sonra her derde deva Argan (nemlendirme ve ektra besleme)yağı, Ceviz yağı (dökülmeye-besleme) ve Üzüm çekirdeği (hücre yenileme-antioksidan ) yağınıda ilave ettik, tüm karışımları maydanoz (besler, parlatır, dökülmeyi yavaşlatır )ve ısırgan suyu(hücre yenileme-kepek önleyici) ile karıştırdık, Yalovadan toplanan dağ böğürtlenini (iyileştirme- antikansorojen)ezerek çıkan suyuda ilave ettik. Buraya kadarki tüm ürün yemeklik olarak da kullanabilirdik ama biz sizin bebeğiniz için Yumuşak Şampuan yaptık ve ana bazı oluşturduk. Sıra geldi aromaterapi kısmına; Gerçek Lavanta(rahatlatma-antistres), Biberiye(hücre aktivasyonu-antiseptik), Papatya (iyileştirme), Çam(, ve az biraz Yasemini(sıkılaştırıcı antistres ağrı giderici) Yeşil çay (Özünde bulunan polifonlar bilinen en güçlü antioksidanlardandır) ile karıştırdık, Rahatlayan ve gevşeyen Bebeğiniz için uyku vakti geldi, Saç köklerini tam olarak beslerken ruhunuda besledik, Unutmadan bu şampuanı büyük bebeklerde kullanabilir. Büyük bebekler biraz daha fazlasını isterse Zeytin yağlı saç kremini şiddetle öneririz.

3 yorum:

Esra dedi ki...

bahsettiğin bu güzel ürünler geldi demek.. deneyip memnun kalman çok güzel. Artık herşeyin doğalını arar olduk. Özel bir ürüne benziyor kullanmak lazım.

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

evet canım bunlardı :)

MEHTAP GÜZEY ÖZCAN dedi ki...

evet canım bunlardı :)